Pentru a reuși să realizezi obiectivele pe care ți le propui, pentru a nu renunța la mijlocul drumului și a continua să mergi înainte până când îți vei vedea visul împlinit, trebuie să fii motivat. Iar cursul dicție.md este despre motivație, curaj, putere și profesionalism. Este opinia exprimată de cursanta noastră, Cristina Medeleanu, care a finalizat cu brio cele cinci săptămâni de curs.

Pentru a afla mai multe despre transformările prin care a trecut Cristina datorită cursului de dicție, vă invităm să citiți în interviul ce urmează.

 Dicție.md: Cum ai descoperit dicție.md și de ce ai decis să te înscrii?

Cristiana Medeleanu: Am aflat despre Dicție.md prin intermediul rudelor, și a rețelelor de socializare. Urmează să plec la studii peste hotare, iar mama a insistat să mă înscriu la acest curs. Mama o admiră mult. Pentru mine a fost un vis  să fac instruiri cu Vera Nastasiu și mă bucur că a devenit realitate.

Dicție.md: Cum a fost pentru tine acest curs de dicție și discurs public?

Cristiana Medeleanu: A fost un curs superb, cu informații utile, lecții învățate, si un nou început si o doza buna de motivatie pentru mine, dat fiind faptul ca plec din tara.  pentru mine. O experiență frumoasă ce o voi pastra in suflet mereu. Când revin, cu siguranta voi face si cursul doi.

Dicție.md: Ce ai schimbat în cele cinci săptămâni și ce rezultate ai observat la tine?

Cristiana Medeleanu: După curs, sunt mai organizată, citesc zilnic  câte 30 de minute. Mă simt mai încrezătoare în forțele proprii, analizez ceea ce vreau să spun și am grijă să rostesc corect fiecare cuvânt.  

Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu?

Cristiana Medeleanu: Pur și simplu superbă. Mereu calculată, frumos aranjată, profesionista. Ne-a ghidat în aceste cinci săptămâni ca pe proprii copii și îi mulțumesc pe această cale.

Dicție.md: De ce ai recomanda acest curs?

Cristiana Medeleanu: Aș recomanda acest curs, în primul rînd,  pentru experiența ce o dobândești aici, pentru amintirile frumoase create și pentru informațiile primite.

Interviu realizat de echipa Dicție.md

Foto: Dicție.md