Calitățile unui antrenor bun nu se referă doar la competența sa didactică, ci și la capacitățile empatice și sociale. Astfel, a avea competențe de specialitate – în funcție de domeniul predat și pedagogice este important, dar nu de ajuns pentru a fi într-adevăr un profesor apreciat de studenții săi. Vera Nastasiu  le întrunește pe toate, iar eu mă bucur că am avut ocazia să am parte de un astfel de profesor. O spune cursanta noastră Renata Harea, în cadrul unui interviu, realizat de echipa dicție.md.

 Dacă sunteți curioși să aflați ce a reușit să învețe Renata Harea în cele cinci săptămâni de curs, citiți în interviul de mai jos.

 Dicție.md: Cum ai descoperit dicție.md și de ce ai decis să te înscrii?

Renata Harea: Am descoperit dicție.md online și am decis că e momentul să-mi îmbunătățesc abilitățile de vorbire în public.

Dicție.md: Cum a fost pentru tine acest curs de dicție și discurs public?

Renata Harea: Acest curs de dicție a fost minunat, bine structurat. Apreciez efortul antrenoarei, am simțit pe parcursul celor cinci săptămâni de curs implicarea și dăruirea ei. Avea grijă că informația să ajungă la fiecare cursant, iar acest lucru este de admirat.

Dicție.md: Ce ai schimbat în cele cinci săptămâni și ce rezultate ai observat la tine?

Renata Harea: În aceste cinci săptămâni, am observat că dicția mea s-a îmbunătățit considerabil. Am învățat cum să structurez un discurs, cum să-mi gestionez emoțiile, cum să gesticulez , dar și cum trebuie să mă îmbrac ca mesajul livrat de mine să ajungă la public. Sunt foarte fericită de rezultatele obținute.

Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu?

Renata Harea: Vera a fost foarte convingătoare, empatică cu fiecare, puternică, super frumoasă și cel mai important inteligentă. Un profesionist desăvârșit.

Dicție.md: De ce ai recomanda acest curs?

Renata Harea: Recomand acest curs, deoarece este mai mult decât un curs de dicție.  Este motivație pura si foarte util. Cu siguranță il voi recomanda tuturor.

Interviu realizat de echipa Dicție.md

Foto: Dicție.md