Cristina Boiarschi este o femeie de succes. Meseria ei înseamnă multă interacțiune cu oameni din diferite domenii ale societății, iar  prezența la cursul de dicție și discurs public cu Vera Nastasiu a fost exact ceea ce avea nevoie pentru a fi remarcabilă.

Care sunt reușitele cursantei noastre, dar și cu ce impresii a rămas după cele 5 săptămâni de curs, descoperiți în interviul ce urmează.

Dictie.md: Cât de importantă este dicția în activitatea dvs?

CRISTINA BOIARSCHI: Foarte importantă. Meseria mea înseamnă întâlniri cu mai mulți clienți, diferite evenimente corporative și vorbire eficientă este prioritară.

Dictie.md: Când și cum ați descoperit Dicție.md

CRISTINA BOIARSCHI: Am descoperit Dicție.md de la colegii mei. Experiența lor avută la acest curs mi-a stârnit curiozitatea. Am găsit multe informații despre Vera Nastasiu pe rețelele de socializare, multe video-uri pe Youtube, dar și dovezi ale performanțelor cursanților ei.

Dictie.md: De ce ați ales să vă înscrieți la cursul de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți?

CRISTINA BOIARSCHI: Atitudinea ei față de meseria pe care o practică. Am înțeles că este un curs eficient la care trebuie să muncești chiar de la prima lecție. Am văzut în fața mea o persoană care își face munca cu pasiune, iar rezultatul cursanților este tot ce contează.

Dictie.md: După încheierea cursului cu Vera Nastasiu, ați reușit să scăpați de anumite blocaje de comunicare, probleme de emitere a unor sunete sau să corectați anumite probleme în vorbirea dvs. zilnică? Ce s-a schimbat mai exact?

CRISTINA BOIARSCHI:  Mi-a plăcut că am învățat cum se scrie un discurs public pentru a impresiona. Am  căpătat mai multă încredere în mine. Acum sunt mult mai atentă la felul cum vorbesc, cum mă comport și cum ordonez tonalitatea vocii mele. Totodată, emoțiile nu mai sunt inamicul meu numărul 1 și lucrează în favoarea mea. Am redescoperit datorită Verei Nastasiu că pasiunea mea este cititul cărților de dezvoltare personală. Nu pot să uit nici de frământările de limbă care la începutul cursului mi s-au părut o mare provocare, însă am reușit să le pronunț rapid și fără greșeli, datorită Verei. Pot spune ferm că a fost un curs superb cu multe informații utile.

Dictie.md: De ce ați recomanda acest curs?

CRISTINA BOIARSCHI: Recomand acest curs persoanelor care nu au încredere în propria persoană, care vor să se dezvolte și să avanseze în carieră.

Mulțumim că ați ales Dicție.md!

Interviu realizat de echipa Dicție.md