Cristina Dumitru este minunata noastră cursantă, care a finalizat de curând instruirile ONLINE în cadrul cursului de Dicție și Discurs Public cu Vera Nastasiu. Tocmai de aceea, am hotărât să realizăm un interviu cu ea, pentru a afla cum s-a schimbat vorbirea ei după cele cinci săptămâni de ședințe alături de ce mai bună antrenoare din țară.

Mai multe detalii, în interviul de mai jos:

CUM V-AȚI SIMȚIT ALĂTURI DE NOI?
Mi-a plăcut enorm cursul și deși am mai făcut un curs de public speaking, pot să spun că acesta a completat o mulțime de goluri, și parcă totuși am impresia că încă mai am multe de învățat. Legat de dicție, este exact ceea ce visam de mică, să vorbesc corect, educat pentru a-i da forță limbii noastre române.

Ce activitate aveți și cât de importantă este dicția în activitatea Dvs.? 
Sunt software developer și pentru ceva vreme am fost și teamleader, în devenire software architect. În munca mea am nevoie continuă de comunicare, prezentare de subiecte tehnice dintre cele mai dificile și de a comunica echipei din țara mea informații în limba maternă, limba română. Prin urmare, am nevoie de o pregătire riguroasă, pentru că voi fi un exemplu, exact cum mi s-a menționat în unele din cursuri.

Când și cum ați descoperit Dicție.md?
Am descoperit proiectul Dicție.md acum 5-6 ani, pe internet, pe Youtube. Văzând aparițiile Verei la televiziuni și prin reportajele făcute în sala sa, am rămas extrem de impresionată de puterea de caracter și de decizie cu care predă și își dorește ca elevii ei să devină nu buni, ci foarte buni, după lecțiile făcute cu ea.

De ce ați ales să vă înscrieți la cursul de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți? 
Puterea de caracter ce mi-o transmite, decizia și hotărârea ei în ceea ce face ea, profesionalismul și rezultatele eficiente observate pe canalul ei de Youtube. Și totul încă de la prima vedere mi se pare a fi cu mult folos, cu efect și bine direcționat către persoanele pe care le pregătește.

Cum au fost sesiunile de discurs public?
Când am prezentat, m-am simțit implicată și am simțit că tema și munca mea au fost apreciate. Inclusiv colegii mi-au creat senzația că munca mea le va fi cu folos pe viitor, iar acest lucru mă face să mă simt bine.

Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu la instruiri? 
Vera a fost superbă, foarte profesionistă și de mare ajutor. Sunt foarte mulțumită de cursul oferit de Dicție.md.

Vă mulțumim!
Interviu realizat de echipa Dicție.md.