În momentul în care am decis să  investim în copiii noștri, în dezvoltarea lor personală, de fapt, am ales sa investim într-o generație de tineri mai studioși, mai elevați. Este de părere doamna Cristina Grigoreac, mama cursantului nostru David. Aceasta a fost entuziasmată de rezultatele obținute de David pe parcursul celor 5 săptămâni de curs.

Vă invităm să citiți interviul pentru a afla ce anume a impresionat-o pe doamna Cristina Grigoreac și de ce îl vă înscrie pe fiul ei și la NIVELUL II la Dicție cu Vera Nastasiu. 

Dicție.md: De ce considerați important ca un copil sa urmeze un curs de dictie?

Cristina Grigoreac: Un curs de dicție pentru un copil are menirea de al ghida spre o comunicare bună, eficientă și coerentă.

Dicție.md: Când si cum ați descoperit Dicție.md?

Cristina Grigoreac: Am aflat de dicție.md de pe google.md.   

Dicție.md: De ce ati ales sa va înscrieți copilul dvs. la cursul Verei Nastasiu?

Cristina Grigoreac:  Am ales dicție.md pentru fiul meu David, pentru că o cunosc pe Vera Nastasiu, a fost trainer în cadrul unui proiect “Femeile în Politică”. M-a cucerit profesionalismul ei, și m-am gândit că vreau ca copilul meu să-i urmeze exemplu.

Dicție.md: Dupa încheierea cursului, cum s-a schimbat vorbirea copilului?

Cristina Grigoreac: Pot spune că este mai încrezut în el. Când vorbește la școală pune în practică tehnicile învățate. Are grijă la gesticulație, dar întotdeauna este loc de mai bine, de aceea așteptăm și Nivelul ÎI.   Ceea ce am admirat pe parcursul celor cinci săptămâni de curs a fost că am văzut cum David din propria lui inițiativă lucra asiduu la dezvoltarea lui personală.

Dicție.md: Cum au fost sesiunile de Discurs Public? 

Cristina Grigoreac: Mi-a plăcut ce-am văzut. La examen, David a fost liber, încrezut și cu o ținută impecabilă. O mândrie pentru mine. Nu am crezut că în așa timp scurt vor fi așa rezultate mari.

Dicție.md: Cum a fost antrenoarea?

Cristina Grigoreac: Un profesor model. De excepție. Un etalon pentru mame, pentru părinți și pentru pedagogi.

Dicție.md: De ce ati recomanda acest curs?

Cristina Grigoreac: Recomand acest curs generației tinere pentru a învăța corect limba română. Consider că aceste lecții de dicție sunt temelia un vorbitor elocvent.

Interviu realizat de echipa Dicție.md!

Foto:Dicție.md.