Abilitățile oratorice pot fi îmbunătățite prin practică, studiu și instruire eficientă. De asta s-a convins doamna Maria Mitei, mama cursantei noastre Anastasia, care ne-a spus că a rămas uimită de performanța fetei ei, datorită sesiunilor de dicție și discurs public.

Aflați toate detalii în interviul de mai jos.

Dicție.md: De ce considerați important ca un copil sa urmeze un curs de dictie?

Maria Mitei:  E important ca copilul să se poată exprima liber și clar în fața oamenilor. Să capete abilități oratorice de mic, cred că este mai mult decât necesar, deoarece o comunicare eficientă este de mare ajutor pentru părinți, pentru a putea înțelege mai bine emoțiile și trăirile copilului lor. 

Dicție.md: Când si cum ați descoperit Dicție.md?

Maria Mitei: Am aflat acum câteva luni de pe Facebook.

Dicție.md: De ce ati ales sa va inscrieti copilul dvs. la cursul Verei Nastasiu?

Maria Mitei: M-a convins faptul că doamna Vera Nastasiu este o profesionistă, are multă experiență în spate, și-și face munca cu  dăruire. Și nu în ultimul rând,  faptul că Anastasia a îndrăgit-o încă de la consultația gratuită pe care am avut-o. De atunci am înțeles că antrenoarea este deschisă spre a lucra cu copiii și copiii o iubesc pentru felul ei de-a fi.

Dicție.md: Dupa încheierea cursului, cum s-a schimbat vorbirea copilului?

 Maria Mitei: După curs,  Anastasia se străduie să vorbească mai literar, mai frumos. Ne corectează  chiar și pe noi, părinții. Am mai observat că își exprimă gândurile cursiv.

Dicție.md: Cum au fost sesiunile de Discurs Public? 

Maria Mitei: Mi-a plăcut foarte mult cum s-a prezentat, știind că este timidă. În doar cinci săptămâni Anastasia a scăpat de emoțiile vorbitului în fața oamenilor. Pot spune că prestația ei a fost peste așteptările mele și pe această cale îi mulțumesc din suflet Verei Nastasiu pentru munca depusă.

Dicție.md: Cum a fost antrenoarea?

Maria Mitei: O consider o profesionistă, care  face aceste cursuri pentru copii cu multă măiestrie și cu multă dăruire de sine. Ceea ce am admirat la ea că preocuparea ei primordială este să găsească cheia spre inima fiecărui copil ca să poată ulterior obține rezultate.

Dicție.md: De ce ati recomanda acest curs?

Maria Mitei: Am recomandat rudelor acest curs, deoarece este o atenție deosebită față de fiecare copil. Deși aveam temele pentru acasă notate, echipa dicție.md avea grijă să ne trimită și în format electronic, ceea ce mi s-a părut de bun augur. Și în al doilea rând este un curs care da roade în numai 5 săptămâni, iar rezultatul este cea mai bună recomandare.

Interviu realizat de echipa Dicție.md!

Foto: Dicție.md.