Investiția în educația copiilor nu poate fi amânată pe mâine, deoarece mâine este altă perioadă de dezvoltare a lor. Copiii nu pot aştepta. Dezvoltarea lor personală trebuie să fie pe primul loc. De aceasta părere este Cristina Mihu, mama cursanților noștri, Ilinca și Ion, care au încheiat cu reușite remarcabile cursul de Dicție și Discurs Public. 

Am reușit să aflăm cu ce impresii au rămas micii noștri cursanți în urma celor cinci săptămâni de curs, dar și ce transformări au fost observate în comunicare, prin intermediul mamei lor, care a fost de acord să ne ofere un interviu.

Pentru mai multe detalii, citiți interviul de mai jos.

Dicție.md: De ce considerați important ca un copil să urmeze un curs de dicție?

CRISTINA MIHU: Știm cu toții că o vorbire coerentă, încrezătoare și cursivă atrage atenția mereu și acea persoană este văzută ca un potențial om de succes. După părerea mea, pentru un copil este esențial să facă dicție, deoarece, dacă învață arta vorbirii de la o vârstă fragedă, cu siguranță viitorul îi vă surâde.

Dicție.md: Când și cum ați descoperit Dicție.md?

CRISTINA MIHU: De dicție.md a aflat soțul meu acum câțiva ani. El a fost cel care a deschis ușa acestui minunat curs. Apoi pe rând au ajuns cei doi copiii ai noștri, Ilinca și Ion. 

Dicție.md: De ce ați ales să vă înscrieți copilul la cursul de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți?

CRISTINA MIHU: Am ales acest curs pentru copiii mei, deoarece Vera Nastasiu are recenzii foarte bune, toată lumea o cunoaște și acest fapt ne-a oferit încrederea necesară pentru a înscrie copiii la cursurile dumneaei. 

Dicție.md: După încheierea cursului cu Vera Nastasiu, cum s-a schimbat vorbirea copilului, a reușit să scape de anumite blocaje de comunicare, probleme de emitere a unor sunete sau să corecteze anumite probleme în vorbirea lor zilnică?

CRISTINA MIHU: Schimbările au fost următoarele: copiii mei vorbesc clar, corect și au încredere în sine. Eu sunt mândră când îi aud cât de frumos reușesc să vorbească în public. Sunt încântată că am făcut o alegere corectă.

Dicție.md: Cum au fost sesiunile de Discurs Public pentru copiii dvs.?

CRISTINA MIHU: Am ascultat cu mult entuziasm toate sesiunile de discurs public ale lor. Vreau să vă spun că s-au prezentat foarte bine, au avut atitudine în voce și se vedea cu ochiul liber că erau stăpâni pe situație și cunoșteau ce trebuie să vorbească în următoarele minute.

Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu la instruiri?

A fost aproape de copii, i-a încurajat și i-a ajutat să înțeleagă ce ingrediente sunt necesare pentru a putea purta o discuție eficientă. Ilinca, fetița mea, mi-a spus într-una din zile că ar vrea să fie ca antrenoarea ei. Copii mei mergeau cu satisfacție la cursul dumneaei și cu asta cred că am spus tot despre profesionalismul dumeneaei.

Dicție.md: De ce ați recomanda acest curs ?

Recomand acest curs, pentru că este o investiție uriașă în dezvoltarea copiilor, cu rezultate de lungă durată.

Vă mulțumim!

Interviu realizat de echipa Dicție.md