Sala noastră de curs a întâmpinat întotdeauna oameni puternici, responsabili, ambițioși și dornici de realizări mărețe. Printre aceștia se numără și Cristina Tîșcul, jurist, economist și manager de proiect în cadrul Asociației Investitorilor Străini din Moldova, care de curând a încheiat cu succes cele cinci săptămâni de instruiri alături de Vera Nastasiu.

Dacă sunteți curioși să aflați ce bagaje de cunoștințe a dobândit în cadrul cursului, vă invităm să citiți interviul de mai jos.

Dicție.md: Cât de importantă este dicția în activitatea dvs.?

CRISTINA TÎȘCUL: În activitatea mea, dicția reprezintă un element cheie, pentru că livrez discursuri aproape zilnic și pentru mine contează enorm ca dicția mea să fie fără cusur.

Dicție.md: Când și cum ați descoperit Dicție.md?

CRISTINA TÎȘCUL: Am descoperit Dicție.md acum câțiva ani din reportajele televizate, dar am hotărât să mă înscriu la curs anul acesta.

Dicție.md: De ce ați ales să vă înscrieți la cursul de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți?

CRISTINA TÎȘCUL: Pentru că am avut certitudinea că ea este cea mai bună de pe piață.

Dicție.md: Ce ați reușit să schimbați, după încheierea cursului?

CRISTINA TÎȘCUL: După curs am însușit noi tehnici în ceea ce ține de scrierea și prezentarea unui discurs. Ca să fiu mai înțeleasă, am învățat cum trebuie să fie introducerea unui discurs public, dacă vrei să cucerești audiența instantaneu, cum să saluți publicul, cum să gesticulezi corect și cum să interacționezi cu audiența ta. Totodată, mi-am temperat viteza de vorbire și sunt mult mai atentă la rostirea cuvintelor, am grijă să pronunț orice literă.

 Dicție.md: Cum au fost sesiunile de Discurs Public?

CRISTINA TÎȘCUL: Sesiunile de discurs public au fost, în primul rând, interactive. În al doilea rând, au fost interesante și pline de conținut. Eu pot să spun cu sinceritate că acest curs a adăugat plus valoare cunoștințelor mele.

 Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu la instruiri?

CRISTINA TÎȘCUL: Vera Nastasiu a fost la înălțime din toate punctele de vedere. Mi-a plăcut foarte mult de ea. Am avut așteptări înalte de la acest curs și acestea au fost satisfăcute pe deplin.

Dicție.md: De ce ați recomanda acest curs?

CRISTINA TÎȘCUL: Recomand acest curs, pentru că indiferent de domeniul în care cineva activează, comunicarea are o importanță deosebită în atingerea obiectivelor.

 

 Vă mulțumim!

Interviu realizat de echipa Dicție.md.