1. Nu-ți fie frică să fii tu însuți. A arăta o parte din personalitatea ta poate fi o idee grozavă în timpul interviului. Îl va ajuta pe intervievator să afle mai multe despre tine ca persoană și îți va permite să vorbești cu entuziasm despre interesele și abilitățile tale profesionale. Mențineți vorbirea profesională ori de câte ori vorbiți despre ceva personal. Nu intrați în prea multe detalii dacă vorbiți despre voi înșivă, petrecând doar aproximativ un minut.

 

  1. Încercați să relaționați detaliile personale cu cerințele postului. Când discutați orice subiecte personale, le puteți relaționa cu abilități relevante pentru poziția pentru care intervievați. Acest lucru vă va permite să vă exprimați atât personalitatea, cât și să vă ilustrați abilitățile și experiența.

 

 

  1. Acționează, vorbește și îmbracă-te profesional. În timpul interviului va fi important să acționați, să vorbiți și să vă îmbrăcați profesional. Prezentându-vă ca un candidat competent și serios, veți fi mai probabil să faceți o primă impresie bună. Purtarea hainelor adecvate poziției pentru care intervievați este obligatorie pentru un interviu de succes. Așadar, asigurați-vă că sunteți îmbrăcați corespunzător pentru interviu.

 

  1. Evitați să folosiți cuvinte de umplere, cum ar fi „um” sau „uh”. Este acceptabil să lăsați pauze în discursul dvs.

 

 

  1. Exprimați abilitățile pe care le caută angajatorii. În timpul interviului, veți dori să transmiteți că aveți abilitățile și talentele pe care le caută angajatorul. Mulți potențiali angajatori caută abilități similare în timpul interviului.

 

  1. Fiți conștienți de limbajul corpului vostru. Acordați atenție comunicărilor dvs. non-verbale pentru a face o impresie deosebită în timpul interviului. Fiți încrezător și calm. Faceți contact ocular și zâmbiți ocazional pentru a arăta o atitudine pozitivă.

 

 

  1. Evitați să vă gândiți la răspunsul dvs. în timp ce intervievatorul vorbește. Așteptați până termină vorbirea înainte de a vă gândi la răspunsul dvs. Ascultarea cu atenție vă va permite să auziți detalii care s-ar putea să fi ratat altfel.