Elevii claselor a V-a și a VI-a ai liceului Teoretic “Orizont”, din capitală, au făcut astăzi cunoștință cu antrenoarea de Dicție și Discurs Public, Vera Nastasiu. Unde? Bineînțeles la o lecție de dicție și discurs public.

Elevii au fost introduși în arta vorbirii, aflând cele mai importante elemente ale unui comunicator de succes. Antrenoarea a exersat cu ei și câteva exerciții de dicție și logopedie, dezvăluindu-le secrete pentru o rostire și articulare impecabilă.

Vera Nastasiu: „Mi-a părut bine să-i cunosc pe acești elevi minunați de la liceul Orizont. Am încercat cu ei să lucrez mai mult pe partea de dicție, ritmul vorbirii, tonalitatea vocii, respirația, volumul pentru că de aici pornește drumul unui comunicator. Un comunicator de succes nu poate susține o prezentare publică de succes până nu este antrenat pe partea de dicție. Elevii sunt foarte talentați și au toate  șansele să obțină mari rezultate. Îi așteptăm pe toți la cursurile noastre de dicție”, a spus antrenoarea.

  ” “O dicție bună vă poate transforma într-o persoană convingătoare “, acesta a fost motto-ul lecției de dicție și discurs public organizat la Liceul Teoretic “Orizont “, fil. Buiucani, de distinsa și admirabila Vera Nastasiu. Elevii claselor a V-a, a VI-a, a VII-a au constatat că arta vorbirii nu este un moft, dar – o necesitate. Mulțumim pentru suportul oferit, emoțiile pozitive și momentele motivaționale”, au spus organizatorii evenimentului. 

Reamintim că următoarea prezentare publică susținută de Vera Nastasiu se va desfășura  pe 20 decembrie, la Atelierul de artă „Regizor de succes la tine în școală”, acolo unde va susține o prezentare cu tema: Orator de succes la tine în școală.