Antrenoarea de dicție și discurs public Vera Nastasiu a fost aseară parte din mega-show-ul Chefi la Cutite de la Antena 1. 

Ieri, înainte de a începe emsiunea, Vera a lăsat un mesaj miilor de oameni care o urmăresc, spunând: 

„A venit timpul să ne vedem cu Chefii, la Chefi la cuțite, astăzi la 20.30 pe Antena 1.
Eu sunt “bucătar de cuvinte”, mai degrabă, decât un bucătar care știe arta gustului din farfurie.
Iar dacă cumva vedeți că nu țin cuțitul corect, să nu mă judecați. 😍 Alta este vocația mea. 📚
__________
O să lasă mai jos, istoria un pic mai lungă a acestei participări, pentru cei interesați să știe de ce am ales să merg acolo.
De fapt, în Martie 2020, când minunata mea Daniela Dobrin de la Tarom îmi organizase călătoria spre București, se anunța “închiderea” și venea pandemia. Regula emisiunii era sa rămân in carantină două săptămâni, iar ulterior să intru in emisiune. Era mult prea complicat pentru mine și am refuzat să vin la București.
În Martie 2023, aceeași echipa minunată mă contactează din nou să ajung în emisiune și de data aceasta decidem cu echipa mea să participam.
Eu obișnuită cu televiziunea, nu mi-am pus nicio clipa problema că filmările durează puțin. Bine, dar chiar 12-16 ore?
Deci, la ora 2.00 noaptea când am intrat la Chefi și am avut discuția spectaculoasa cu ei, am realizat că eu pot face dictie 😀 oricând, oriunde la orice ora de zi sau de noapte. Ca după aia, la ora 3 dimineața să mai dau un interviu, după alte câteva pe parcursul serii.
Recunosc, eram obosită fizic, dar mental eram in cea mai bună formă.
Efortul echipei Chefi la Cutite pentru ceea ce vedem noi pe ecran este uriaș. Vreau să le mulțumesc pentru primirea atât de caldă, pentru atenția și grija la detalii, pentru fiecare interviu bine documentat și organizarea impecabilă, precum
si fetelor din producție, machiaj etc.
A fost o plăcere să cunosc Chefii, echipa și oamenii din spatele acestei emisiuni – etalon.
Și totuși, de ce am participat?!
Pentru că îmi place să experimentez, să vorbesc despre ceea ce știu eu mai bine să fac, chiar și intr-o emisiune de gătit. Eu cred că un bucătar, care știe să gătească, dar nu știe frumos să povestească despre “emoțiile” din farfurie nu prea este câștigat.
Vreau să mulțumesc pentru susținere celui mai bun Chef din Chișinău, Max Budeci, @The Gray Goose Garden, echipei mele, fetiței mele Gloria care a sărit in sus de bucurie când am revenit acasă și a deschis valiza, familiei mele, precum și fiecărui om care apreciază realizările mele. 🫠
Sa ne bucurăm de spectacol, astazi la 20.30 pe Antena 1.
Cu prietenie,
Vera (aproape “bucătar”) 😀