Un nou trofeu în palmaresul proiectului DICȚIE.MD cu Vera Nastasiu, oferit de prima revistă pentru femei din Moldova, Aquarelle. De data această, proiectul a devenit „Cel mai bun Centru Educațional din Moldova”.

Deși anul acesta, nu a fost organizat tradiționalul bal de decernare a premiilor, laureații nu au fost scutiți de ritualul de decernare a premiilor.
Și antrenoarea noastră, Vera Nastasiu a mers să-și ridice premiul, îmbrăcată nu la costum așa cum ne-a obișnuit să o vedem la orele ei de dicție, ci într-o rochie neagră, diafană și perfectă până în cele mai mici detalii.

Entuziasmată și recunoscătoare pentru noua ei distincție, antrenoarea a avut un discurs în adresa celor celor care au votat-o în cadrul proiectului și adus-o în fruntea clasamentului.

„Sunt atât de fericită să împart cu voi acest premiu. Proiectul Dicție.MD a devenit cel mai bun Cel mai bun Centru Educațional din Moldova, grație celor care au participat la proiectul lansat de revista Aquarelle. Sunt 7 ani și este o poveste frumoasă în spate, cu zeci de experiențe pe care le-am  avut cu foarte mulți oameni buni și de calitate, care și-au dorit să-și cunoască limita și să devină comunicatori mai buni. Mulțumesc celor care urmăresc activitatea mea și care sunt îndrăgostiți de limba română, care vin într-un număr atât de mare la cursurile mele. Vă datorez acest premiu și datorez acest premiu și familiei mele. Mulțumesc fetiței mele Gloria pentru toată răbdarea pe care a avut-o în toți acești ani, acceptându-mi programul și mulțumesc tuturor celor care sunt în comunitatea DICȚIE.MD . Acest premiu ne încurajează, ne motivează să facem mult mai multe lucruri frumoase pentru voi și vom continua. Povestea noastră continuă”, a conchis antrenoarea. 

Nu este pentru prima data când proiectul Dicție.MD primește premii și titluri onorifice pentru activitatea ce o desfășoară în Republica Moldova sub patronajul Verei Nastasiu. În cadrul Galei Brilliance Review, antrenoarea a primit titlul de Excelență în Educație, iar anterior s-a învrednicit și de titlul Excelență în Dezvoltare Personală. Totodată, Revista Aquarelle a desemnat-o pe Vera Nastasiu și Femeia Anului 2019.

Proiectul Dicție.md vă pregătește în acest an mai multe suprize și vă îndeamnă să urmăriți cu atenție web site-ul www.dictie.md, dar și paginile noastre de socializare pe facebook, instagram sau linkedin.