Luna noiembrie se pare că este luna dedicată cărților bune și valoroase. Da! Pentru că ne place să vă răsfățăm cu literatură prețioasă și chiar…pretențioasă, de ce nu, pe care să o țineți minte mulți ani înainte.

Concentreză-te pe lucrurile cu adevărat importante și nu pe plăcerile imediate; Spune adevarul – sau cel puțin nu minți; Pornește de la premisa că s-ar putea ca persoana pe care o asculți să știe ceva ce tu nu știi: Fii precis în exprimare, Lăsași-i pe copii în pace când fac skateboarding; Când întâlnesti o pisică pe stradă, mangaie-o.. sunt câteva dintre cele „12 reguli de viaţă”, scrise de Jordan B. Peterson.

V-ați prins! „12 reguli de viaţă” este carte pe care Dicție.md o recoamndă tuturor celor care doresc să se bucure de o revelatie personală, utilă și benefică. Este o carte ce vorbește despre reguli, standarde și valori, necesare în viața de zi cu zi pentru a evita instaurarea haosului.

Fiecare regulă este aplicabilă în viața de zi cu zi. Autorul reușeste să le explice utilitatea într-un mod clar și introspectiv. În fiecare pagină o să găsiți lucruri interesante, care vă vor ajuta să găsiți soluții în situațiile neplăcute sau dificile.

Autorul cărții, psihologul canadian Jordan B. Peterson, a devenit în ultimii ani un feomen mediatic, prezentările şi interviurile sale de pe Youtube adunând mai bine de 30 de milioane de vizualizări. În librăriile româneşti a apărut cea mai recentă carte a sa, „12 reguli de viaţă”, apărută la editura Trei.

Vă invitam cu drag sa descoperiti și voi minunată carte „12 reguli de viaţă” și să vă identificați regulile individuale cu care mergeți în viață.

Cartea poate fi oricând cumpărată pe www.elefant.md.