Cu siguranță fiecare părinte își dorește să crească un copil sigur pe el, care ulterior să devină un adult plin de succes. „Ca părinte, e de datoria mea să-mi îndrum copilul spre astfel de performanță”, susține Doinița Fetco, mama cursantei noastre, Evelina Fetco. Aceasta ne-a spus că a ales să o înscrie pe fata ei la cursul de Dicție și Discurs Public pentru că o vorbire clară și corectă este cartea de vizită a fiecăruia din noi.

 Vă invităm să citiți interviul de mai jos pentru a afla mai multă informație despre reușitele micii noastre cursante.

Dicție.md: De ce considerați important ca un copil să urmeze un curs de dicție?

DOINIȚA FETCO: Consider important ca un copil să urmeze un curs de dicție, deoarece îl ajută să se dezvolte, în primul rând. Copilul învață să se exprime corect și fără emoții. Și nu în ultimul rând, să vorbească limba maternă corect și frumos.

Dicție.md Când și cum ați descoperit Dicție.md?

DOINIȚA FETCO: Am aflat despre dicție.md chiar de când s-a fondat, adică acum 7 ani. Atunci fetiță mea era prea mică pentru a urma acest curs. 

Dicție.md: De ce ați ales să vă înscrieți copilul la cursul de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți?

DOINIȚA FETCO: Pentru că ea este cea mai calificată în acest domeniu. Și pentru că inspiră încredere din prima clipă.

Dicție.md: După încheierea cursului cu Vera Nastasiu, cum s-a schimbat vorbirea copilului?

DOINIȚA FETCO: Acum vorbește mult mai liber, are grijă la tonalitatea pe care o folosește. Este atentă la cum gesticulează și cum își menține poziția corpului. Totodată, a învățat cum să scrie un discurs public și cum să-l prezinte ca să cucerească audiența.

Dicție.md: Cum au fost sesiunile de Discurs Public pentru copiii dvs.?

DOINIȚA FETCO: Sesiunile de discurs public au fost interesante, captivante și emoționante, așa mi-a spus ea. Prezentarea finală pe care a susținut-o mi-a demonstrat că în cele cinci săptămâni de curs a reușit să dobândească abilitățile necesare pentru a putea să-și gestioneze emoțiile și să se exprime liber, deoarece a vorbit cu zâmbet și am văzut-o destul de degajată. 

Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu la instruiri?

DOINIȚA FETCO: Antrenoarea a fost formidabilă. Are capacitatea de a se face îndrăgită de copii. Profesionistă și un model demn de urmat. 

Dicție.md: De ce ați recomanda acest curs ?

DOINIȚA FETCO: Recomand acest curs, deoarece copiii sunt noua generație și de aceea este nevoie să învețe să vorbească o limba română corectă, să știe cum să se exprime în public, cum să-și stăpânească emoțiile și cum să se prezinte pe ei înșiși. Este un curs util atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Vă mulțumim!

Interviu realizat de echipa Dicție.md