Elev dornic de cunoaștere, pasionat de arta vorbirii și discurs public la cel mai înalt nivel, Dumitru Baciu a ales echipa Dicție.md pentru una dintre cele mai importante contribuții la dezvoltarea sa personală și profesională. El ne-a descris cum a fost experiența sa în cele cinci săptămâni de instruiri cu Vera Nastasiu, ce l-a făcut să se înscrie la cursurile noastre și cum s-a simțit în timpul discursurilor publice. Dacă vrei să afli povestea lui Dumitru, vezi interviul ce urmează.

Cât de importantă este dicția în activitatea dvs.?

Dumitru Baciu: Dicția are o importanță enormă în activitatea mea de zi cu zi, deoarece sunt elev, iar la școală trebuie să deții anumite abilități, pentru a te prezenta la cel mai înalt nivel.

Când și cum ați descoperit Dicție.md?

Dumitru Baciu: Facebook a fost aplicația care m-a ajutat să descopăr activitatea proiectului Dicție.md.

De ce ați ales să vă înscrieți la cursul de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți?

Dumitru Baciu: Cel mai important element care m-a ajutat să iau această decizie a fost antrenoarea Vera Nastasiu și bunătatea pe care o emană încă de la prima evaluare, unde am avut posibilitatea să o cunosc.

Dicție.md: Cum au fost sesiunile de Discurs Public?

Dumitru Baciu: Sesiunile de discurs public au fost pe cât de emoționante, pe atât de frumoase și informative.

Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu la instruiri și de ce ați recomanda acest curs?

Dumitru Baciu: Doamna Vera este o profesionistă și așa a fost tot cursul, pe care l-aș recomanda anume datorită antrenoarei dedicate și utilității informațiilor învățate.

Vă mulțumim!
Interviu realizat de echipa Dicție.md.