🥇🥇 La fel de frumoși, implicați și dedicați, cel de-al doilea grup care în acest weekend a încheiat cursul de dicție și discurs public a avut evaluarea finală.

👏👏 Un parcurs frumos si studios în care ne-am împrietenit cu “Un caricaturist a caricaturizat o caricatură”, oferind fiecărui sunet articularea excelenta de care are nevoie.

💬💬 Am lucrat la modul și forma de prezentare în public, stăpânind emoțiile si antrenând vorbirea în public. ☑ Am îmbogățit vocabularul prin lectura zilnică si multe cuvinte noi.

☑ Am practicat exercițiile de respirație, memoria si am antrenat mușchiul “încrederii, convingerii si siguranței în vorbire”.

☑ Un curs practic 100% în care vorbirea inteligibila a fost în capul mesei iar 🤝🤝părinții acestor copilași minunați fiind implicați în monitorizarea temelor pentru acasă. Le mulțumim din suflet pentru încrederea oferita!

🫶🫶 Mulțumim si acestor cursanți minunați care au reușit să ne impresioneze prin rezultate si dragostea lor pentru limba română vorbită frumos și expresiv.

💯💯💯 Felicitări, dragii noștri: 🏆 Moisei Drumea 🏆 Olimpiu Jitaru 🏆 Mihai Verdeș 🏆 Lavinia Căruntu 🏆 David Cazacu 🏆 Beatrice Cobușcean 🏆 Victor Beiu 🏆 Gabriel Istrati 🏆 Alexei Goldaevici ✨Vă multumim ca ați ales Dicție.md si antrenoarea Vera Nastasiu. ✨Ne vedem la Nivelul II în Ianuarie 2024.