Melina și Ilinca Rija sunt două fetițe exemplu pentru mulți copii din această țară. Dăruirea, implicarea și străduința lor sunt de admirat. La lecțiile noastre de curs s-au descurcat admirabil iar performanța lor poate fi urmărită și pe canalul nostru oficial de Youtube: https://www.youtube.com/@VeraNastasiuDictie

Suntem extrem de mândri să găsim copii atât de străduitori și dornici de a face performanță la vorbirea în public. La finalul celor 5 săptămâni de curs, am întrebat-o pe doamna Tatiana Rija, mama fetițelor, cum a fost această experiență la alături de Vera Nastasiu. 

Dicție.md: De ce ați ales un curs de dicție pentru copilul dvs.? 

Tatiana Rija:  A fost visul meu sa vorbesc liber in fața unui public și m-am gândit ca pentru fete este vârsta ideala pentru un start cu succes. Deasemenea, pentru îmbunătățirea dicției, gestionarea emoțiilor in public și să deprindă de timpuriu aptitudini de comunicare.

Dicție.md: Când și cum ați descoperit proiectul Dicție cu Vera Nastasiu? 

Tatiana Rija: Am descoperit proiectul de pe rețelele de socializare.

Dicție.md: Ce v-a convins să ne alegeți, anume pe noi?

Tatiana Rija:  Vera Nastasiu are in spate ani de experiența și este o super profesionistă în domeniul dicției.

Dicție.md: Ce schimbări ați observat la copilul dvs. după examenul final ? 

Tatiana Rija:  Fetele au devenit mai descătușate în ale vorbirii, au prins la curaj, aplica corect limbajul nonverbal.

 Dicție.md : Ce emoții ați simțit la examenul final, văzând copilașul cum vorbește în fața audienței?

Tatiana Rija:  Mândră și împlinită! Acel moment când parcă și ochii înlăcrimați, și fiori trec prin corp,  pentru ca mă simțeam o mamă fericită, deoarece le-a reușit să se descurce de minune.

 Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu la instruiri?

Tatiana Rija:  Fetele au îndragit-o din prima lecție. Ea are capacitatea de a mobiliza copiii și de a crea un mediu interesant în care fără să-și de-a seama, fetele învățau sârguincioase și cu mare plăcere.

 Dicție.md: De ce ați recomanda acest curs?

Tatiana Rija:  Aș recomanda acest curs, deoarece a vorbi în public a devenit o necesitate și trăim într-o lume unde a comunica este prioritar. Și anume, urmând acest curs am văzut rezultate.

Vă mulțumim, dna. Tatiana!

Interviu realizat de echipa Dicție cu Vera Nastasiu. 

Foto: Dictie.md