Echipa Dicție cu Vera Nastasiu a facilitat la 29 noiembrie, în incinta Inspectoratului de Poliție Nisporeni o instruire la tema Tehnici și Strategii de Comunicare Publică. 📚

🚨Timp de două ore, antrenoarea de dicție și discurs public, Vera Nastasiu a vorbit celor 50 de angajați ai IP Nisporeni despre cele mai importante aspecte în comunicare, limbaj verbal și non-verbal, dicție, discurs public, fluență expresivitate și coerecță într-un discurs.

📡Accentul primordial fiind pus pe construirea unei comunicări convingătoare în public. Totodată, participanții au aflat cum pot să investească în dezvoltarea lor personală și cum pot fi o prezență plăcută în fața unei audiențe.

🌕Mulțumim șefului IP Nisporeni, Nicanor Ciochină pentru receptivitatea de fi prezenți cu acest training în incinta instituției, precum și domnului Gheorghe Bargan, șeful secției securitate publică, pentru organizarea excelentă.

Vom reveni curând la Nisporeni cu o altă instruire tematică. 📚📚📚📚📚📚Mulțumim tuturor participanților și sperăm să avem o colaborare frumoasă și pe viitor!