Copiii sunt viitorul, dar viitorul depinde și de educația lor. O spune doamna Irina Ciocan, mama cursantului nostru, David Ciocan, un băiat vesel și extrem de responsabil. Totodată, doamna Irina Ciocan ne-a mai spus în cadrul unui interviu, că investiția cea mai bună pe care poate face un părinte este în educația copiilor.

Dicție.md: De ce considerați important ca un copil să urmeze un curs de dicție?

Irina Ciocan: Un curs de dicție este important pentru copii, deoarece îi ajută să-și dezvolte o vorbire frumoasă și să capete încredere în ei. De asemenea, îi  ajută să fie mai responsabili, mai sârguincioși, să poată vorbi articulat, frumos și să facă pauzele logice.

 Dicție.md: Când și cum ați descoperit Dicție.md?

Irina Ciocan: De mulți ani o urmăresc pe Vera Nastasiu pe rețelele  de socializare.

Dicție.md: De ce ați ales să vă înscrieți copilul la cursul de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți?

 Irina Ciocan: Am decis să-l înscriu pe David la cursul Verei Nastasiu, deoarece ea îmi inspiră cea mare încredere. De asemenea, un aport considerabil în luarea decizie mele au fost și recomandările venite din partea prieteniilor noștri ai căror copiii au finalizat cursul de dicție cu ea.

 Dicție.md: După încheierea cursului cu Vera Nastasiu, cum s-a schimbat vorbirea copilului?

 Irina Ciocan: David a devenit mult mai responsabil, mai sârguincios, vorbește articulat, mult mai clar și este mult mai sociabil.

 Dicție.md: Cum au fost sesiunile de Discurs Public?

Irina Ciocan: David a fost foarte încântat de sesiunile de discurs public. Ieșea foarte entuziasmat de la sesiuni.

 Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu la instruiri?

Irina Ciocan: El a îndrăgit-o foarte mult pe antrenoare  și mergea mereu cu plăcere la ore. Nu l-am auzit niciodată să spună că nu vrea să plece  la instruire, fiindcă îi este somn sau nu are dispoziția necesară, cum făcea la cursul de engleză. Era nerăbdător să ajungă în sala de curs a Verei.

 Dicție.md: De ce ați recomanda acest curs?

Irina Ciocan: Recomand acest curs cu toata încrederea. Este un curs perfect pentru toate vârstele.

Vă mulțumim, dna. Irina Ciocan!

Interviu realizat de echipa Dicție.md!

Foto: Arhiva Dicție.md