Când devii părinte îți dorești pentru copiii tăi un viitor cât mai frumos, iar pentru aceasta este nevoie să investești în metode de dezvoltare. Este și cazul, doamnei Nadejda Toderașcu, mama cursantului nostru, Alexandru Toderașcu, care a tins mereu spre o educație aleasă pentru copiii ei.

Nadejda Toderașcu a acceptat să împărtășească cu noi reușitele lui Alexandru, după cele 5 săptămâni de curs. Te invităm să le descoperi în interviul ce urmează.

Dicție.md:De ce considerați important ca un copil să urmeze un curs de dicție?

Nadejda Toderașcu: Consider important ca un copil să urmeze un curs de dicție, deoarece îl învață să vorbească corect, îl învață să transmită o informație bine gândită. Este un pas important pentru un viitor prosper.

Dicție.md: Când și cum ați descoperit Dicție.md?

Nadejda Toderașcu: Am descoperit Dicție.md de pe internet și prin intermediul emisiunilor TV.

Dicție.md: De ce ați ales să vă înscrieți copilul la cursul de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți?

 Nadejda Toderașcu: M-a convins personalitatea Verei, felul ei de a vorbi, de a spune lucrurilor pe nume.  Iar când am fost cu Alexandru la o evaluare, am căpătat și mai multă încredere în dumneaiei.

Dicție.md: După încheierea cursului cu Vera Nastasiu, cum s-a schimbat vorbirea copilului?

 Nadejda Toderașcu: La noi s-a rezolvat problema cu care ne confruntam. Deci, el a avea o problemă la rostirea sunetelor -S-Z-Ț, Ș-J, CE-CI, GE-GI, după curs lucrurile s-au îmbunătățit imediat.  Desigur, mai avem de lucrat, dar sunt încântată că Alexandru singur realizează când greșește și se corectează.

 Dicție.md: Cum au fost sesiunile de Discurs Public?

 Nadejda Toderașcu:  Sesiunile au fost o lecție bună despre cum poți face față emoțiilor în fața unui public. A rămas încântat de ele. De asemenea, în cadrul sesiunilor a învățat ce trebuie să facă cu mâinile când vorbește, ce poziție trebuie să adopte, cum trebuie să fie îmbrăcat, dar cel mai important cum trebuie să-și construiască un discurs care să capteze atenția oamenilor.

 Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu la instruiri?

Nadejda Toderașcu: Este foarte atașat de antrenoare, cred că Vera are un magnet cu care atrage toți copiii. Alexandru este nerăbdător să se înscrie  și la Nivelul II.

 Dicție.md: De ce ați recomanda acest curs?

 Nadejda Toderașcu: Recomand acest curs tuturor, fiindcă investiția în educație este cea mai bună.

 Interviu realizat de echipa Dictie.md!

Foto:Arhiva Dictie.md