M-aș mai înscrie la un curs elaborat și predat de Vera Nastasiu,  deoarece sunt mulțumită de rezultatele pe care le-am avut. Aprecierea vine de la cursanta noastră Laura  Gurițanu, care a finalizat sesiunile de Dicție și Discurs public cu brio.

Alte impresii ale Laurei Gurițanu privitor la cursul nostru, citiți în interviul de mai jos.

Dicție.md: Cum ai descoperit dicție.md și de ce ai decis să te înscrii?

Laura Gurițanu: Am descoperit dicție.md de la mama, care insista să merg la acest curs. Am început să privesc pagina de Instagram a Verei și am decis să mă înscriu, fiind impresionată de competențele ei.

Dicție.md: Cum a fost pentru tine acest curs de dicție și discurs public?

Laura Gurițanu: A fost o experiență minunată și foarte educativă. Am rămas cu adevărat mulțumită și cu siguranță m-aș mai înscrie la un alt curs de-al dumneaiei.

Dicție.md: Ce ai schimbat în cele cinci săptămâni și ce rezultate ai observat la tine?

Laura Gurițanu: Schimbările mele au fost atât pe partea de dicție, cat și parte psiho-emoțională. Acest curs m-a învățat să-mi controlez stările și emoțiile, să-mi structurez corect discursurile, să mă auto depășesc, să mă apreciez pe mine și pe cei din jur.

Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu?

Laura Gurițanu: Vera a fost cu adevărat fenomenală. Este o persoană ce reușește să te motiveze, dar și să te susțină. A creat o legătură personală cu fiecare dintre cursanții ei și este o persoană minunată căreia îi sunt din recunoscătoare din tot sufletul.

Dicție.md: De ce ai recomanda acest curs?

Laura Gurițanu: Acest curs nu este doar o experiență foarte utilă pe plan profesional, ci și personal. Acest curs te învață să ai încredere în tine și să-ți gestionezi stările.

Mulțumim, dragă Laura. 

Foto: Facebook Dicție.md