Comunicarea este strâns legat de existența noastră ca oameni, iar apoi ca societate, de aceea este important să învățam să comunicăm. Fără o vorbire eficientă nu putem să ne atingem scopurile propuse.Este părerea exprimată de cursanta noastră, Maria Filip, în cadrul unui interviu, realizat de echipa Dicție.md.

Haideți să descoperim împreună ce impact au avut cele cinci săptămâni de curs în viață Marie Filip.

Dicție.md: Cum ai descoperit dicție.md și de ce ai decis să te înscrii?

Maria Filip: Am descoperit dicție.md de pe Facebook. Felul în care vorbește Vera m-a convins să merg la cursul ei, pentru că îmi doream să am o dicție fară cusur, să învăț să fiu curajoasă și să-mi pot gestiona emoțiile atunci când vorbesc în fața unui public.

Dicție.md: Cum a fost pentru tine acest curs de dicție și discurs public?

Maria Filip: Acest curs de dicție a fost foarte interesant și extrem de util.  A fost  interactiv . Am învăț, dar  am avut parte și de momente vesele. După părerea mea,  combinația ideala pentru rezultate remarcabile.

Dicție.md: Ce ai schimbat în cele cinci săptămâni și ce rezultate ai observat la tine?

Maria Filip: După cele cinci săptămâni de instruiri, am acumulat noi cunoștințe, mi-am corectat dicția, vorbesc mai persuasiv și îmi pot structura gândurile. Am cunoscut oameni noi și acest lucru  mă bucură enorm.

Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu?

Maria Filip: Vera Nastasiu este o  doamnă impecabilă, explică pe înțelesul tuturor. Are o energie debordantă care te molipsește, iar după sesiuni ești motivat să începi să-ți schimbi viața.

Dicție.md: De ce ai recomanda acest curs?

Maria Filip: Recomand acest curs, deoarece este schimbarea de care are nevoie fiecare dintre noi. Și nu în ultimul rând, aveți ocazia să o descoperiți pe Vera Nastasiu.

Interviu realizat de echipa Dictie.md!

Foto:Dictie.md