Ludmila Iachim este Director Executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din R.Moldova, care acordă suport persoanelor cu dizabilități fizice în vederea incluziunii lor sociale. Ea a beneficiat de cursul de Dicție și Discurs public cu Vera Nastasiu gratuit, în cadrul campaniei “Dicție cu Suflet”.

Dictie.md: Cât de importantă este dicția în activitatea dvs?

În domeniul în care activez comunicarea  este foarte importantă, de aceea am decis să îmi îmbunătățesc calitățile oratorice.

Dictie.md: Când și cum ați descoperit Dicție.md?

Am privit mai multe interviuri cu Vera Nastasiu, de care am rămas profund impresionată, de cum arată, de cum comunică cu publicul. Am văzut ceva informații pe rețele de socializare și TV.

Dictie.md: De ce ați ales să vă înscrieți la cursul online de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți?

Am avut o mare dorință de a ajunge să particip la cursul predat de Vera Nastasiu. Eram convinsă că acest lucru mă va ajuta în activitatea mea profesională, deoarece Vera Nastasiu este o personalitate puternică și o profesionistă de invidiat.

Dictie.md: După încheierea cursului cu Vera Nastasiu, ați reușit să scăpați de anumite blocaje de comunicare, probleme de emitere a unor sunete sau să corectați anumite probleme în vorbirea dvs. zilnică? Ce s-a schimbat concret?

Pronunțările sunt mai clare, pot repeta frământări de limbă, am o memorie mult mai bună s-a îmbunătățit memoria, citesc cu voce tare. Datorită orelor de dicție și a discursului public am avut  posibilitatea să antrenez dicția, să reorganizez discursurile planificate. Cred că acum sunt mult mai pregătita să lucrez  cu publicul meu țintă. Și îmi aduc aminte cu drag de Vera Nastasiu.

Dictie.md: Cât de exigentă a fost antrenoarea Vera Nastasiu la orele de dicție și discurs public?

Exigentă în măsura ca să fie util pentru fiecare cursant. Pentru mine a fost util.

Dictie.md: De ce ati recomanda acest curs ?

Pentru că este de ajutor tuturor celor care vor sa avanseze in cariera și pentru ca este organizat foarte profesionist.

 

Va mulțumim pentru ca ați ales Dictie cu Vera Nastasiu.

Foto: Arhivă