Din dorința de a se dezvolta, Dana Markitan artistă si jurnalistă de profesie s-a înscris la cursul de dicție si discurs public cu Vera Nastasiu. Haideți să aflăm cât de utile au fost lecțiile de dicție pentru cursanta noastra din interviul de mai jos.  

Dictie.md: Cât de importantă este dicția în activitatea dvs?
Pentru mine dictia sta la baza noului proiect de televiziune pe care-l încep. Consider ca un jurnalist bun e cuceritor când are o dictie perfectă. În domeniul muzicii, la fel dicția este imperioasă pentru un artist.  

Dictie.md: Când și cum ați descoperit Dicție.md?

De foarte mult timp știu despre Vera Nastasiu. Am văzut acum 5 ani, un interviu la tv cu ea și am zis, de ea am nevoie eu și piciul meu. Fiul meu Denis a mers la acest curs în urmă cu 4 ani și sunt foarte mulțumită.

Dictie.md: De ce ați ales să vă înscrieți la cursul online de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți?

M-am tot gândit în ultima vreme cum să pun accent pe dezvoltarea mea personală. Având deja această propunere de a lucra într-un proiect TV, aveam nevoie de un profesor de dicție. La un moment dat, discutam acest subiect cu niște cunoștințe, care mi-au spus așa: Dacă vrei să înveți dicție, o cauți pe Vera, este cea mai bună. Așa am ajuns să fiu cursanta ei.

Dictie.md: După încheierea cursului cu Vera Nastasiu, ați reușit să scăpați de anumite blocaje de comunicare, probleme de emitere a unor sunete sau să corectați anumite probleme în vorbirea dvs. zilnică? Ce s-a schimbat concret?

Vorbesc mult mai încrezut, mai liber si articulat. Am devenit mai puternică si mai sigură pe mine. Multumesc Vera pentru spiritul de om de succes şi deștept.

Dictie.md: Cât de exigentă a fost antrenoarea Vera Nastasiu la orele de dicție și discurs public?

Foarte profesionista si convingatoare. Instruirile ei sunt mereu la subiect, fără alte discuții inutile. Mai vreau un curs de instruire cu ea.

Dictie.md: De ce ati recomanda acest curs ?

Fiindcă Vera este “the best”!

Va mulțumim pentru ca ați ales Dictie cu Vera Nastasiu.

Foto: Arhiva