A căutat întotdeauna oportunități de dezvoltare, iar când a descoperit-o pe antrenoarea Vera Nastasiu și-a zis  că la cursul ei de dicție trebuie să ajungă și fetele ei neapărat. Vorbim despre Ludmila Renița, mama cursantelor noastre Livia și Mădălina, care ne-a vorbit cu sinceritate  despre schimbările pe care le-a sesizat la fetele ei, în urma celor 5 săptămâni de curs.

Vă invităm să citiți interviul de mai jos pentru a afla mai multe detalii.

Dictie.md: De ce considerați important ca un copil să urmeze un curs de dicție?

Ludmila Renița: Consider că e important ca un copil să învețe dicție, deoarece acest lucru îi vă da mai mult curaj, fiindcă noi toți avem teama de a vorbi în public. După părerea mea, acest curs îl ajută pe copil să învețe cum să interacționeze cu cei din jur, să-și dezvolte vocabularul și să vorbească în așa mod încât să se facă auzit.

Dictie.md: Când și cum ați descoperit Dicție.md?

Ludmila Renița:Nu țin minte exact, dar îmi amintesc sentimentul când am descoperit-o pe Vera Nastasiu, a fost așa un WOW. Știți când descoperi un diamante și uneori nu trebuie șlefuit, iată așa am simțit eu când am văzut-o. Sunt profesori care cunosc lecția pentru ei, dar ea vrea cu adevărat să aducă o schimbarea în societatea noastră. Cred că am descoperit-o de pe rețelele de socializare și din reportajele televizate, dar și de pe youtube, ea are foarte multe video-uri.

Dictie.md: De ce ați ales să vă înscrieți copilul la cursul de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți?

Ludmila Renița: Am ales-o pe Vera Nastasiu, deoarece felul în care vorbește este de impact. Totodată, emană o energie de care nu poți să nu te molipsești, te motivează să fii mai bun zi de zi, să vorbești mai bine, să te comporți adecvat și să ai o ținută pe măsură. Un lucru important ce mi-a plăcut la ea este că te îndeamnă să te dezvolți în continuu și să fii tu însuți, nu o copie a cuiva. De asemenea, m-a convins și faptul că Vera Nastasiu face o muncă enormă și o face cu dăruire.

Dictie.md: După încheierea cursului cu Vera Nastasiu, cum s-a schimbat vorbirea copilului, a reușit să scăpe de anumite blocaje de comunicare, probleme de emitere a unor sunete sau să corecteze anumite probleme în vorbirea lor zilnică? Ce s-a schimbat mai exact ?

Ludmila Renița: După curs, fetele mele nu se mai rușinează când trebuie să vorbească, sunt mult mai deschise să se manifeste și mult mai încrezute în forțele proprii. Au început să observe greșelile de vorbire a lor și ale noastre, părinților și să ne apostrofeze pentru acestea. De aceea, acum noi trebuie să fim mult mai atenți la felul cum vorbim. Le văd entuziasmate și mult mai responsabile și asta mă bucură mult.

Dictie.md: De ce ați recomanda acest curs ?

Ludmila Renița: Recomand acest curs, pentru că antrenoarea Vera Nastasiu depune suflet și se văd rezultatele.Într-un cuvânt, pentru produsul Dicție.md nu trebuie să faci publicitate, pentru că este deja un nume. 

Mulțumim că ați ales Dicție.md!

Interviu realizat de echipa Dicție.md