În anumite etape ale vieții, simțim anumite nevoi de dezvoltare pe care ne dorim să le satisfacem, în unele etape cunoaștem oameni care ne inspiră pentru întreaga viața sau trăim experiențe care ne marchează pentru totdeauna. Aceste evenimente reprezintă dovezile faptului că lucrurile se întâmplă la momentul potrivit, când ai persoanele potrivite alături.

De-a lungul celor șapte ani de activitate cu Dicție.md, Vera Nastasiu s-a inspirat de la oameni și a fost o inspirație pentru ei, a făcut schimb de experiențe, energii și învățături. Iată de ce, fiecare cursant care ia parte la instruirile ei, menționează profesionalismul și pozitivismul de care dă dovadă. Pentru că oamenii intră în viața noastră atunci când avem nevoie de ei și vedem în ei ceea ce reflectăm noi înșine.

Despre acest lucru a menționat și Ludmila Suruceanu, cursantă la dicție și discurs public, care a împărtășit cu noi experiența sa de-a lungul celor cinci săptămâni de instruiri. Dacă vrei să o afli și tu, citește interviul de mai jos:

Dicție.md: Cât de importantă este dicția în activitatea dvs.?

Este cel mai important aspect din activitatea mea – dicția si măiestria de comunicare.

Dicție.md: Când și cum ați descoperit Dicție.md?

Am descoperit proiectul Dicție.md din rețele de socializare, de pe platforma de Youtube, dar și de pe Facebook.

Dicție.md: De ce ați ales să vă înscrieți la cursul de dicție și discurs public al

Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți?

Elementul de bază care m-a convins să aleg Dicție.md a fost Vera și felul ei de a comunica extraordinar de frumos!

Dicție.md: Ce ați reușit să schimbați, după încheierea cursului?

După încheierea cursului am schimbat totul: felul de a-mi exprima gândul, într-un mod constructiv, cuvinte utilizate literare, ținuta în fața publicului, zâmbetul, poziția mâinilor și a picioarelor. 

Dicție.md: Cum au fost sesiunile de Discurs Public?

Aceste sesiuni au fost la început grele, dar foarte interesante, însă timpul a trecut fără ca sa observ și cu fiecare lecție învățam mai mult și mai mult. Din prima lecție s-a observat un progres, pronunțarea corectă a sunetelor, terminațiile cuvintelor și așa mai departe.

Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu la instruiri?

Vera a fost, este și va fi cea mai tare, magnifică profesoară, om, femeie!!! Mi-a intrat în adâncul inimii mele! Profesionist cu literă Mare!

Dicție.md: De ce ați recomanda acest curs?

Aș recomanda acest curs, pentru că comunicarea și dicția corectă stau la baza oricărei specialități, indiferent de domeniu: medicină, jurisprudență, economie sau altele.

Vă mulțumim!
Interviu realizat de echipa Dicție.md.