Mariana Radauta și Maxim Ipati sunt câștigătorii concursului dicție.md

Dragii noștri urmăritori, a venit timpul să anunțăm câștigătorii concursului pe care l-am demarat acum două săptămâni, concurs în care am pus la bătaie celebra cartea a lui Brian Tracy, „Realizarea Țelurilor”. Dat fiind faptul că mesajele voastre au depășit așteptările noastre, ne-am gândit că un singur câștigător va fi prea puțin. Tocmai de aceea, echipa dicție.md cu Vera Nastasiu a decis să desemneze 2 câștigători și să ofere 2 cărți. Așadar, norocoși de această dată sunt… Mariana Radauta și Maxim Ipati.

Mesajele lor ne-au determinat decizia.

maximipati99: “Imi doresc această carte, deoarece cred că mă poate ajuta in procesul meu de dezvoltare personală. Anume această dezvoltare reprezintă cheia spre o lume mai bună o lume care îți poate oferi tot ceea ce îți dorești. Brian Tracy este unul dintre titanii dezvoltării personale ,este acel autor care ne motivează și ne oferă noi puteri pentru realiza scopurile proprii. De aceea cred că această carte imi va oferi mult mai mult decât o lectură plăcută, această carte imi va oferi motivația și perseverența de care am nevoie.”

Mariana Radauta: „Dezvoltarea personală și autoeducarea stau la baza schimbărilor pozitive, iar lectura cărților bune mă va ajuta să ating acest scop.”

 

Felicitări dragii noștri! Voi ați intrat în posesia acestei minunate cărți. Sperăm din tot sufletul că această carte să vă ghideze pașii în realizarea țelurilor voastre. Vă așteptăm în sala noastră de curs pentru a vă ridica premiul!

 

Iar, ție, drag participant îți mulțumim pentru încercare și o să-ți spunem doar un singur lucru: Vei deveni ceea ce încerci să fii.Continuă să încerci, continuă să fii.

Vă invităm să vedeți și voi toate mesajele participante.

 

 • maxian: “Brian Tracy este autorul care m-a impresionat prin stilul sau de a scrie, și anume prin simplitatea cu care tratează lucrurile și expune pas cu pas ce trebuie sa faci pentru a obține ceea ce îți dorești (ca de exemplu în cartea l ui ,,Începe cu ce nu-ți place”. Cu toții avem scopuri, dar nu muncim pentru a le realiza. Eu am decis sa muncesc pentru a avea un viitor de succes astfel lupt pentru a-mi realiza țelurile acesta fiind și principalul motiv pentru care îmi doresc aceasta carte )”

 

 • a: “Îmi doresc această carte pentru biblioteca mea peraoana doarece este o carte foarte bună.”

 

 • mihaela_b: “Doresc aceasta carte, deoarece doresc sa imi îmbogățesc bagajul de cunoștințe psihologice💙sunt convinsă că voi învăța multe din ea.”

 

 • laureanagornet: “Am un obiectiv în viata dar nu ma pot decide de a face un pas mai sigur, mai “îndrăzneț” pentru a-mi realiza gindurile și cred ca aceasta carte ar putea sa ma ajute sa obțin încrederea în propriile forțe pentru a face ceia ce îmi doresc. P. S. Si da, as citi aceasta carte în timp ce veghez somnul bebelușului meu.”

 

 • mihaella_turcanu: “Îmi doresc aceata carte din mai multe considerente. Unul dintre acestea ar fi pentru a aduce un “copil nou” în biblioteca mea. 2. Pentru dezvoltarea personală, care cred eu că este indispensabilă în formarea unei personalități. Și nu în ultimul rând pentru că am un scop în viața sau mai bine spus un vis și nu mă pot convinge de a încerca să fac acel pas.”

 

 • maximipati99: “Imi doresc această carte, deoarece cred că mă poate ajuta in procesul meu de dezvoltare personală. Anume această dezvoltare reprezintă cheia spre o lume mai bună o lume care îți poate oferi tot ceea ce îți dorești. Brian Tracy este unul dintre titanii dezvoltării personale ,este acel autor care ne motivează și ne oferă noi puteri pentru realiza scopurile proprii. De aceea cred că această carte imi va oferi mult mai mult decât o lectură plăcută, această carte imi va oferi motivația și perseverența de care am nevoie. 📚📚📚”

 

 • daniela86: “Cred că aceasta carte este exact de ceea ce am nevoie , deoarece mulți nu își realizează visele pentru că își pierd speranțele și aici intervine nevoia de mult efort, multă putere și desigur un sprijin și un sfătuitor încrezător, iar această carte își îndeplinește misiunea complet dând un imbold moral spre îndeplinirea a ceea ce iti doresti cu toată ființa ta.”

 

 • irina_bostan: “Îmi doresc această carte pentru că vreau sa mai adaug în biblioteca mea încă o carte bună,dar și pentru că îmi place ceea ce am citit de acest autor.❤️”

 

 • renatagutium: “Îmi doresc foarte mult această carte, mă provoacă spiritul ei motivațional🤗.”

 

 • danielagrubneac01: “Îmi doresc acesta carte ,fiindcă vreau sa mă regăsesc pe mine în alt colț al lumii ,datorită ei voi cunoaște ce îmi doresc fiindcă sunt obosită în căutarea mea ..sunt obosita sa mă regăsesc ..🙂”

 

 • liliacibotari: “Acum termin de citit “secretele succesului” si următorul pas in atingerea scopului meu ar fi aceasta carte care te “împinge” sa te ridici și sa pui in practica cele citite. 🙏🙏🙏 Ar fi un cadou minunat din partea @dictie.md.”

 

 • cuiumji: “I-mi doresc mult aceasta carte! Brian Tracy ma inspira mult.”

 

 • iuliana_.27: “Îmi doresc această carte deoarece sunt pasionată de dezvoltarea personală . Și deoarece cititul mărește perspectivele, nu te limitează și nu te face să bați pasul pe loc; te face să vrei să descoperi mai mult, să cunoști mai mult, să ai standarde de viață mai înalte.”

 

 • vieruodri: “Îmi doresc acesta carte pentru dezvoltarea personală ❤️.”

 

 • vieru: “Doresc această carte pentru copii mei.”

 

 • moraru1: “Îmi doresc această carte deoarece este recomandată de dicție.md.”

 

 • ananitaherlo: “Consider că m-ar ajuta în dezvoltarea personală!❤️”

 

 • stelic: “Imi doresc aceasta comoara pentru a intelege mai bine De Ce? sunt importante ţelurile si realizarea acestora….
  A avea un ţel spune ceva despre tine si te invata multe despre propria persoana.”

 

 • doinaclima: “Îmi doresc aceasta carte pentru că vreau sa devin cea mai buna versiune a mea. Vreau să mă autodepășesc.”

 

 • ilona_cristev: “Realizarea țelurilor mele pot face fericiți oamenii din jur, vreau sa citesc cartea lui Brian Tracy pentru a mă regăsi…”

 

 • Valeria Tofan: “Aș vrea să citesc această carte deoarece mă dezvolt multi-lateral, descoper informații noi care mă vor ajuta mereu!”

 

 • Lilian Anastasia Ureche: ,,E frumos să dorești mai mult de la viață,, dar și mai frumos e să faci pași concreți pentru a descoperi frumosul,, Imi doresc să citesc această carte pentru ca imi place cum scrie B.T. și acest gen de cărți mă interrsează. Va multumesc.”

 

 • Cory Cory: “As vrea sa citesc aceasta carte,deoarece cred ca are o informatie foarte utila pentru autodezvoltare.”

 

 • Mariana Radauta: “Dezvoltarea personală și autoeducarea stau la baza schimbărilor pozitive, iar lectura cărților bune mă va ajuta să ating acest scop.”

 

 • Svetlana Cazacu: “As citi cartea pentru a cunoaste ceva nou.”

 

 

 

2019-09-05T08:15:22+02:00septembrie 5th, 2019|

Comenteaza

error: Conținutul nu poate fi Copiat!