Deficiențele în vorbire pot apărea la cele mai fragede vârste și ne pot urma toată viața sau putem scăpa de ele imediat ce au fost sesizate, dacă aplicăm tehnici profesioniste sau apelăm la buni specialiști. Din fericire, există părinți responsabili, care investesc timp și atenție în evoluția copiilor lor, din dorința de a-i ajuta să devină oameni de succes, fără inhibiții, cu un bagaj emoțional echilibrat și dezvoltați din punct de vedere intelectual. Este și cazul lui Răzvan Bostanica, care a reușit să corecteze pronunțarea sunetului R, lucrând împreună cu Vera Nastasiu timp de cinci săptămâni. După ce l-a înscris la curs pe fiul său și i-a fost alături în toată această experiență, Oleg Bostanica a binevoit să ne lase și un feedback în urma rezultatelor obținute. Care este impresia lui, vedeți în interviul de mai jos.

Dicție.md: De ce considerați important ca un copil să urmeze un curs de dicție?

Oleg Bostanica: Cei mici ar fi bine să frecventeze cursurile de dicție, pentru a-i ajuta la dezvoltarea lor personală și pentru a remarca mai ușor schimbările care pot apărea cu adevărat după un curs cu profesioniști.

D.: Când și cum ați descoperit Dicție.md?

O.B.: Am descoperit proiectul Dicție.md acum jumătate de an, prin intermediul rețelelor de socializare.

D.: De ce ați ales să vă înscrieți copilul la cursul de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți?

O.B.: În primul rând, factorul care ne-a convins să o alegem pe Vera Nastasiu a fost pasiunea acesteia și munca pe care vedem că o depune în dezvoltarea personală a dumneaei, dar și faptul că va munci mult cu fiecare cursant.

D: După încheierea cursului cu Vera Nastasiu, cum s-a schimbat vorbirea copilului?

O.B.: Inclusiv înainte de finalul cursului am observat îmbunătățirile lui Răzvan la capitolul pronunției și al exprimării.

D.: Cum au fost sesiunile de Discurs Public pentru copilul dvs.?

O.B.: Dacă am înțeles corect întrebarea, sesiunile de discurs public au fost un element care s-a întâmplat prea devreme pentru copilul nostru, însă cu impact.

D.: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu la instruiri?

O.B.: Așa cum ne-am așteptat – cu foarte multă muncă depusă și rezultate vizibile. Bravo!

D. De ce ați recomanda acest curs?

O.B.: Recomand cursurile Dicție.md, pentru a realiza cât de multe avem de învățat unii de la alții și pentru a ne dedica timp nou, înțelegând de ce suntem capabili și ce trebuie să facem mai departe, pentru a evolua.

Vă mulțumim!
Interviu realizat de echipa Dicție.md.