Capacitatea de a ține un discurs sau cea de a-ți gestiona emoțiile este esențială în zilele în care comunicarea este arma tuturor relațiilor, de orice tip. Să deții o dicție bună nu este ușor, dar este posibil și, mai nou, foarte accesibil. Acest lucru l-a înțeles și cursanta noastră Olesea Frunze, care s-a înscris la cursurile cu Vera Nastasiu, demonstrând că indiferent de activitatea pe care o ai, fie că ești angajat, director, mamă care are grijă de copiii ei acasă, profesor, medic sau deții orice altă funcție, vocabularul pe care îl ai și felul în care te exprimi face diferența.

Află din interviul de mai jos ce a făcut-o pe Olesea să intre în marea familie Dicție.md și cu ce impresii a rămas după curs.

Dicție.md: Cât de importantă este dicția în activitatea dvs.?

La moment nu activez ca să spun că pot să aplic ceea ce am învățat, dar oricum, ceea ce am învățat, mă ajută mult atunci când lucrez cu copiii. Mă ajută să vorbesc mai corect, mai ales în raport cu ei.

Dicție.md: Când și cum ați descoperit Dicție.md?

Despre Dicție.md am aflat din internet. Am sunat și m-am înscris fără ezitare.

Dicție.md: De ce ați ales să vă înscrieți la cursul de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți?

Mi-am dat seama de faptul că Vera Nastasiu este o doamnă cu experiență, plus că este prima care a pus pe piață acest tip de serviciu și m-am gândit că știe ea mai bine decât ceilalți prestatori.

Dicție.md: Ce ați reușit să schimbați, după încheierea cursului?

Am reușit să devin mai liberă în discuțiile pe care le am cu prietenii, cu familia. În general, să fiu mai liberă în comunicare, să nu-mi mai fie frică că o să greșesc undeva. Oricum mi-am corectat foarte mult modul de a rosti cuvintele și multe alte detalii de acest fel.

Dicție.md: Cum au fost sesiunile de Discurs Public?

Au fost interesante, au fost bogate… Pe scurt, a fost super! Prima dată am trăit această experiență și mi-a plăcut.

Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu la instruiri?

Vera Nastasiu este SUPERBĂ! În cuvântul acesta cred că se include tot. Nu am nimic de obiectat.

Dicție.md: De ce ați recomanda acest curs?

L-aș recomanda din aceleași motive care m-au ajutat pe mine să mă schimb: să fiu mai liberă, să nu-mi mai fie frică să vorbesc, să nu mă mai stingheresc; pentru dezvoltarea personală, desigur.

Vă mulțumim!
Interviu realizat de echipa Dicție.md