Protagonista proiectului dicție.md, Gloria Nastasiu, prima apariție la TV

Protagonista proiectului dicție.md, Gloria Nastasiu, prima apariție la TV

9 ani de Glorie pentru Vera Nastasiu. În exclusivitate, antrenoarea de dicție și discurs public, Vera Nastasiu și-a făcut prezența pe canapeaua emisiunii Fii Sănătos, de la Jurnal TV alături de protagonista proiectului dicție.md, sau personajul care a revoluționat proiectul cu mai multe exerciții de dicție.

Pentru prima dată în lumina reflectoarelor, micuța în vârstă de 9 ani, Gloria, ne-a confirmat cât de tandră și frumoasă este conexiunea dintre ea și mama ei, cât de bine se simt una în în compania alteia și cât de productiv își petrec cele două timpul împreună.

“Citim împreună, gătim împreună, ne jucăm împreună, ne facem temele împreună și multe altele”, a spus copila zâmbind.

“Noi suntem 2 dintre persoanele care am înțeles că îmbrățișările și sărutările fac bine și oferă foarte multă bună dispoziție. Nu e nevoie să exteriorizezi asta public”, a adăugat Vera Nastasiu.

Tot în cadrul emisiunii, Gloria a declarat că atunci când se va face mare și-ar dori să îmbrățișeze o profesie de artă și să se facă actriță, deși anterior Vera a precizat că și-a dorit să lucreze la NASA, să fie medic veterinar și să deschidă un azil pentru pisici. Aproape fiindu-i și cursurile de dicție, mai ales că Gloria obișnuiește adesea să-și însoțească mama în sala ei de curs, exersând dicție alături de ceilalți copii.

Și cum sănătatea este primoridială într-o emisiune despre sănătate, Vera și Gloria au vorbit și despre alimentația sănătoasă și echilibrată pe care o au adoptat-o. Fructele, legumele, mancarea vie și vizitele periodice la doctor, este o prioritate pentru cele două fete deștepte, frumoase și cu buzele roșii.

 

LinK. https://www.youtube.com/watch?v=W-cbDzC4Ufg

2019-03-08T17:15:31+00:00martie 8th, 2019|

Comenteaza

error: Conținutul nu poate fi Copiat!