Vera NASTASIU la AFAM: “Un antreprenor de succes este mai întâi un comunicator excelent”

Vera NASTASIU la AFAM: “Un antreprenor de succes este mai întâi un comunicator excelent”. 

Luna martie vorbește despre femei, și coincident sau nu, prima zi a lunii martie a fost pentru Vera Nastasiu o simfonie de primăvară condimentată cu un masterclass oferit Asociației Femeilor Antreprenoare din Moldova. La invitația Cristinei Condrea, membra bordului AFAM, Vera Nastasiu a avut plăcerea de a avea o ședință foarte productivă alături de 20 de femei care conduc afaceri de succes și care vor să progreseze pe această cale.

Cu o experiență de peste 10 ani în industria comunicării, Vera Nastasiu le-a prezentat femeilor mai multe tehnici și strategii eficiente în comunicarea de business.

Limbajul corpului, ritmul vocii, tonul, dicția și controlul emoțiilor au fost câteva elemente strategice pe care antrenoarea a ținut sp le valorifice în prezentarea unui discurs de și despre business, adept unui antreprenor ce dorește să obțină consolideze relațiile cu clienții și partenerii săi.

Vera Nastasiu: “Nu există business fără prea multe investiții. Cea mai costisitoare investiție pe care orice antreprenor este obligat să și-o asume este investiția în sine. De regulă atunci când sunt invitată să țin asemenea masterclass-uri și prezentări, vin de fapt cu 2 gânduri: primul este să-i ajut pe acești oameni să înțeleagă ce este un discurs public, ce este o prezentare de succes, ce înseamnă să vorbești corect și cât de importantă și necesară este comunicarea într-un business, și al doilea gând este să-i ajut să înțeleagă că pur și simplu nu există succes fără muncă și nu există performanțe fără investiție. Aici mă refer la timp, în principal.  Sper ca cele 20 de femei #AFAM care au manifestat interes, să urmeze calea și să nu ezite să investească în ele. Un antreprenor de succes este mai întâi un comunicator excelent.”

2019-03-08T17:16:44+00:00martie 8th, 2019|

Comenteaza

error: Conținutul nu poate fi Copiat!