Comunicarea este cheia succesului, mai ales în perioada în care trăim și cu activitățile care încep să fie din ce în ce mai cotate. Posesia unei dicții bune, a unui vocabular elevat și atitudinii încrezătoare, poate reprezenta un avantaj incontestabil atunci când îți dorești să profesezi în unele domenii, iar conștientizarea acestui lucru la o vârstă fragedă îți asigură o parte din succes. 

Elevă dornică de a se implica în cât mai multe activități, Marietta Țurcan a decis că ar fi o decizie bună să se înscrie la cursurile de dicție și discurs public cu Vera Nastasiu. Ce concluzie și-a făcut după cele cinci săptămâni de instruiri, vezi în interviul de mai jos, acordat chiar de tânără.

Cât de importantă este dicția în activitatea dvs.?

Elevă fiind, consider că dicția este importantă, deoarece ea deschide multe uși. Spre exemplu, poți fi prezentator a unui eveniment școlar și participi la mai multe proiecte, în care obții rezultate frumoase, datorită avantajului de a poseda o dicție bună.

Când și cum ați descoperit Dicție.md?

Am descoperit Dicție cu Vera Nastasiu pe Facebook. Activitatea paginii mi-a atras atenția și am rămas acolo să o urmăresc.

De ce ați ales să vă înscrieți la cursul de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți?

Mereu am vrut să pot ține un discurs memorabil, să am mai mare încredere în sine, să vorbesc mai corect și am simțit că Dicție.md este locul unde pot dobândi aceste abilități.

Cum au fost sesiunile de Discurs Public?

Sesiunile de discurs public au fost foarte interesante, pline de emoții, dar extrem de utile. O practică bună pentru rezultate remarcabile.

Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu la instruiri și de ce ați recomanda acest curs de dicție?

Vera Nastasiu a fost o profesoară care a transmis multă motivație, foarte convingătoare și chiar amuzantă. Recomand acest curs, deoarece te face mai încrezut în sine. Vei învăța să ai discursuri memorabile și vei afla secretele unei dicții impecabile.

Vă mulțumim!
Interviu realizat de echipa Dicție.md.