Omul este produsul gândurilor lui. El devine ceea ce gândește. Pentru a comunica cuiva, ceva nu o poți face dacă nu ai gândirea sub control, dacă nu privești și nu gândești lucrurile în toare orizonturile lor.

Există două modalități de stimulare a gândirii supraconștiente în cadrul unei acțiuni. Primul constă în a te concentra și a lucra la realizarea țelului. Puneți tot sufletul în ceea ce faceți. Gândiți, vorbiți, scrieți, rescrieți și revedeți obiectivul în fiecare zi. Faceți tot ce e posibil pentru a vă atinge țelul.

Atunci când vă dedicați acțiunii continue și hotărâte de realizare a țelului, vor apărea tot felul de evenimente de natura sincronismului. Vor ieși la iveală oameni la care nici nu v-ați gândit și vă vor ajuta. Veți primi telefoane și oferte de sprijin. Veți găsi idei și informații pe cre nu le-ați remarcat mai înainte. Veți avea idei și intuiții care să vă apropie și mai mult de țel.

A doua modalitate de stimulare a gândirii supraconștiente este să vă relaxați complet și să vă ocupați mintea cu orice altceva în afara de problema la care vă gândiți. Cu cât vă relaxați mai mult, atât fizic și mintal, cu atât mai repede gândirea supraconștientă va trece la acțiune și va începe să vă furnizeze ideile și intuițile de care aveți nevoie.

Așadar, menține-ți gândurile pozitive pentru că gândurile tale se transformă în cuvintele tale. Menține-ți cuvintele pozitive pentru că ele se transformă în acțiunile tale. Menține-ți acțiunile pozitive pentru că acțiunile se transformă în deprinderile tale. Menține-ți deprinderile pozitive pentru că ele se transformă în valorile tale. Menține-ți valorile pozitive pentru că valorile se transformă în destinul tau!