Responsabilitatea de a comunica calitativ și dorința de a crea conexiuni frumoase cu oamenii, profitând de abilitățile oratorice, l-au făcut pe Vasile Luchianic, student la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, să se înscrie la cursurile de dicție și public speaking cu Vera Nastasiu.

Cât de entuziasmat a rămas în urma încheierii cursului și ce părere are despre activitatea echipei Dicție.md, ne-a spus chiar Vasile, prin interviul de mai jos pe care te invităm să-l citești și tu.

Cât de importantă este dicția în activitatea dvs.?

În activitățile pe care le practic, dicția are o însemnătate deosebită, aceasta contribuind la dezvoltarea personală, mă ajută în comunicarea cu pacienții, oameni din diverse categorii, personal didactic ș. a.

Când și cum ați descoperit Dicție.md?

Proiectul Dicție.md l-am descoperit acum doi ani, în urma unei publicații pe sursele sociale. Tot atunci am început să urmăresc activitatea echipei, care mi s-a părut interesantă și utilă.

De ce ați ales să vă înscrieți la cursul de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți?

La decizia mea de a mă înscrie la acest curs a contribuit dorința de a putea vorbi corect și fluid în public, de a avea o dicție corectă, de a pronunța orice cuvânt cu o corectitudine specială.

Cum au fost sesiunile de Discurs Public?

Sesiunile de discurs public au decurs într-o atmosferă minunată, relatând cele mai deosebite experiențe, emoții. Toți colegii au ilustrat experiența lor unică de viață și și-au manifestat abilitățile de ținerea unui discurs.

Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu la instruiri și de ce ați recomanda acest curs de dicție?

Vera Nastasiu este o profesoară cu o experiență profesională incredibilă. Deține cele mai importante calități pentru a instruit doritorii de a obține o dicție impecabilă, are abilitățile necesare pentru menținerea atenției auditorului, simțul umorului, tandrețe, modestie, simplitate.
Recomand dicție cu Vera Nastasiu, deoarece este ocazia perfectă de a combina utilul cu plăcutul.

Cum v-ați simțit alături de noi?

Alături de această extraordinară echipă, Dicție.md, și mai ales alături de cea mai bună antrenoare de dicție, Vera Nastasiu, am avut cele mai deosebite emoții, fiind într-o ambianță amicală, prietenoasă, cunoscând oameni extraordinari cu experiențe unice de viață.

Vă mulțumim!
Interviu realizat de echipa Dicție.md.