Vera Nastasiu a câștigat trofeul Femeia Anului 2018, categoria Business Lady

Trofeul Femeia Anului 2018, categoria Business Lady, și-a cunoscut în sfârșit câștigătorul. Fondatoarea primului și unicului site de dicție din Republica Moldova, dicție.md cu Vera Nastasiu, a fost în acest an nominalizată de Revista Aquarelle drept una dintre cele mai de succes femei din țară.

“Mulțumesc celor care au crezut în proiectul meu. Acu’ 5 ani am decis să fac o afacere din dragostea pentru cuvinte. Sunt 10 mii de ore de training pe care le-am livrat în țară dar și în peste 6 țări ale lumii. Și am învățat un lucru, că o viață obișnuită duce la decizii obișnuite. Iată de ce am decis să iau o decizie curajoasă și să apuc o cale încă nebătătorită și să las, de ce nu, careva urme prețioase pentru cei care vor să devină comunicatori mai buni decât sunt în acest moment”, a precizat Vera Nastasiu.

Antrenoarea de dicție le-a vorbit invitaților și despre micile sale confruntări care au motivat-o și mai mult să meargă mai departe și să facă ceea ce știe ea mai bine.

“Mă bucur să știu că munca ajunge să fie cea mai bună rasplată. În momentul în care mi-a fost un pic mai greu, mi-am spus: Vera dacă ar fi fost mai ușor ar fi făcut-o toată lumea. Vreau să mulțumesc foarte mult familiei mele, unui om foarte special care este astăzi alături de mine și tuturor oamenilor care au trecut pragul dicție.md și care cred că pot deveni comunicatori mai buni decât sunt în acest moment”, a adăugat Vera Nastasiu.

 

2018-12-22T10:04:09+00:00decembrie 22nd, 2018|

Comenteaza