Un nou premiu, o nouă realizare și o nouă performanță pentru Vera Nastasiu. Antrenoarea fără precedent la dicție și discurs public, a fost desemnată aseară la Gala Brilliance Review, cu titlu onorific pentru “Excelență în dezvoltare personală 2018”.
Plină de recunoștință pentru premiul obținut, Vera Nastasiu a mulțumit revistei Brilliance Review adresând de asemenea și un mesaj motivant și inspirat invitaților prezenți: “În fiecare zi alături de cursanții mei învățăm că discursul public nu este despre tine, este despre oameni. Se fac 5 ani de când povestea dicție.md a inspirat sute de oameni să devină comunicatori mai buni decât sunt în acest moment. Am început simplu cu un “Vultur stă pe un pisc cu un pix în plisc” și am ajuns la “Intercontinentalul se dezintercontinentalizează”. Apoi am trecut pas cu pas să ne dăm seama că nu poți schimba nimic dacă te lupți cu realitatea cruntă. Dacă îți dorești cu adevărat ceva, trebuie să găsești un model nou și să faci în așa fel încât cel vechi să fie decodat. Mi-am dorit dintotdeauna ca oamenii pe care îi ajut să exceleze pe partea de comunicare, să-și asculte întotdeauna propria voce și să nu se lase influențați de zgomotul opiniilor. Cel mai important este să ai curajul în viață să-ți asculți inima și intuiția. Ele știu deja unde vrei tu să ajungi. Restul e planul secund.
Spor la dicție!
Vă mulțumesc mult.”
Dacă v-a cucerit discursul antrenoarei și dacă vreți să o cunoașteți mai îndeaproape, sau poate să-i cunoașteți fricile cele mai mari, riscurile care și le-a asumat, care a fost miza ei în viață sau pur și simplu să aflați ce fel de dimineți iubește Vera Nastasiu și cine este omul ei special. Toate răspunsurile la aceste întrebări le găsiți în noul număr al Revistei Brilliance Review. O să vă placă ceea ce ve-ți afla!