Vera Nastasiu a obținut titlu de cel mai bun trainer în domeniul educației 2019, asta după ce preț de câteva săptămâni, publicul a votat-o în clasamentul unei reviste celebre din țară, Brilliance Review.

Peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării și puțin peste 6 ani de DICȚIE.MD, Vera Nastasiu este antrenoarea care știe să motiveze și să educe o generație pentru care limba română s-a transformat într-o limbă prăfuită și stâlcită.

A corectat numeroase defecte de vorbire, a resuscitat încrederea oamenilor care au pierdut-o cândva și a echilibrat emoțiile a celor care credeau că nu vor susține niciodată un discus în fața publicului. Oamenii o preferă nu pentru ceea ce este, dar pentru ceea ce a reușit să facă pentru Republica Moldova și cetățenii ei.

Anul acesta, în cadrul Galei Brilliance Review, antrenoarea a făcut un anunț important pentru întreaga țară și întreaga societate: “Îmi doresc din tot sufletul să pot pune umărul și să dezvolt un învățământ bazat pe valori. De la educația bunului simț, până la o profundă educație patriotică care ne lipsește. Tocmai din acest motiv anunț că în 2020 planurile noastre vor cuprinde toată țara. ” a conchis Vera Nastasiu.

Ce declarații a făcut antrenoarea imediat după discursul său, vedeți aici:
https://www.youtube.com/watch?v=4r2GPsh5FIM