Vera Nastasiu a ținut să explice cum, de fapt, a ajuns ea la succes, știind doar faptul că eșecul în carieră se dobândește doar dacă încerci să mulțumești pe toată lumea.

Vera Nastasiu este antrenoare de dicție și mai bine de 7 ani conduce traininguri de dezvoltare personală, oferind sfaturi femeilor care își doresc o carieră de succes.

„Nu știu formula succesului, dar știu care este cheia eșecului – să mulțumești pe toată lumea. Succesul în mare parte este o sumă de oameni buni pe care i-ai întâlnit la momentul potrivit în calea ta, care te-au ajutat și te-au ghidat pe drumul ăsta miraculos cu fiecare treaptă pe care o ai.

Evident că obstacolele nu m-au ocolit nici pe mine, dar am avut grijă ca de fiecare dată să le transform în altceva, în acel aliat de nădejde care să mă ajute să devin un profesionist în meseria mea”, a explicat Vera în cadrul emisiunii „O seară perfectă” de la postul de televiziune AcasăTV.

Totodată, antrenoarea de dicție a menționat că pentru a ajunge la succes este nevoie de disciplină și multă muncă. „E vorba în primul rând de disciplină, poate sună foarte general, dar în momentul în care știi exact și concret cum trebuie să-ți ordonezi lucrurile în agenda ta și ce trebuie să faci într-o dimineața, atunci e foarte simplu să mergi mai departe.

Doi la mână, este vorba despre foarte multă muncă, trebuie să muncești foarte mult, ca să ajungi să-ți depășești limitele într-o anumită perioadă și să-ți dai seama că ceea ce ai și porți cu tine trebuie să multiplici și să dai oamenilor și cel mai important este să nu dăruiești nimic oamenilor, dacă nu te dăruiești pe tine”, a adăugat Vera Nastasiu.