O vorbire frumoasă, cursivă și corectă te scoate din anonimat instantaneu. Este părerea cursantei noastre Victoria Eremei, care ne-a spus în interviu oferit că s-a înscris la dicție pentru a depăși frica de a vorbi în public. Cum a ajutat-o cursul de dicție pe Victoria să-și îmbunătățească exprimarea, aflați din interviul de mai jos.

Dicție.md: Cum ai descoperit dicție.md și de ce ai decis să te înscrii?

Victoria Eremei: Am descoperit dicție.md de pe Instagram și am decis să mă înscriu pentru a fi mai liberă în comunicare.

Dicție.md:Cum a fost pentru tine acest curs de dicție și discurs public?

Victoria Eremei: A fost o experiență extraordinară care m-a ajutat să fiu mai  persuasivă și încrezută în ceea ce fac. De asemenea, m-a ajutat să obțin mai multă încredere în mine atunci când comunicăm cu unul sau mai mulți interlocutori, să fiu mai atentă nu doar la ceea ce spun, dar și la modul cum spun. 

Dicție.md:Ce ai schimbat în cele cinci săptămâni și ce rezultate ai observat la tine?
Victoria Eremei: Am introdus exercițiile de dicție în viața mea 30 min pe zi. Citesc în fiecare zi în voce. Rezultatele sunt extraordinare, am devenit mai încrezută în sine, liberă și mandra de mine.

Dicție.md:Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu?
Victoria Eremei: Vera Nastasiu a fost o antrenoare profesionistă prin tot ceea ce face. O admir foarte mult.

Dicție.md:De ce ai recomanda acest curs?
Victoria Eremei: Recomand cu mare drag și încredere acest curs tuturor celor care vor o dezvoltare amplă pe partea de comunicare.

Interviu realizat de echipa Dicție.md!
Foto:Dicție.md.