Optimismul, setea de cunoaștere și perseverența. Sunt cele trei trăsături de caracter care o descriu perfect pe cursanta noastră, Viorica Zavalidrov. Aceasta ne-a spus că întotdeauna a tins să se dezvolte, să învețe zi de zi lucruri noi și să devină o persoană mai bună pentru copiii ei. Iată de ce a hotărât să se înscrie la cursul de Dicție și Discurs Public cu Vera Nastasiu.

Despre reușitele Vioricăi Zavalidrov în cele cinci săptămâni de curs, citiți în cele ce urmează.

Dictie.md: Cât de importantă este dicția în activitatea dvs?

Dicția este un punct foarte important în activitatea mea. Eu lucrez cu oamenii zi de zi și am realizat că trebuie în orice moment să am cuvintele la mine.

Dictie.md: Când și cum ați descoperit Dicție.md
Am descoperit Dicție.md acum patru ani pe rețele de socializare. Apoi, am văzut-o pe antrenoarea de dicție la diferite emisiuni televizate.

Dictie.md: De ce ați ales să vă înscrieți la cursul online de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți?

Personalitatea ei mi-a captat atenția. Am rămas impresionată de munca pe care o face. Mie îmi plac oamenii puternici, oamenii de la care am ce învăța, oameni care reușesc indiferent de obstacole. Eu cred că noi avem mare nevoie de astfel de oameni ca Vera Nastasiu, buni, profesioniști. Cred că am deveni o societatea mult mai elevată.

Dictie.md: După încheierea cursului cu Vera Nastasiu, ați reușit să scăpați de anumite blocaje de comunicare, probleme de emitere a unor sunete sau să corectați anumite probleme în vorbirea dvs. zilnică? Ce s-a schimbat mai
exact?

Acum sunt mult mai atentă la felul cum vorbesc. Dacă nu rostesc toate literele observ îndată și mă corectez. În ceea ce privește discursul public, vreau să vă spun că am aflat multe tehnici și secrete, pe care le-am pus în practică și au dat rezultate. Sunt foarte încântată.

Dictie.md: Cât de exigentă a fost antrenoarea Vera Nastasiu la orele de dicție și discurs public?

Nu am nicio obiecție. Este o antrenoare la superlativ. Fericită că am cunoscut-o.

Dictie.md: De ce ati recomanda acest curs ?

Cu mare drag recomand acest curs, pentru că avem ce învăța, avem ce corecta. Iar
acest curs este perfect pentru dezvoltatrea noastră.