Andreea Armaș este o fetiță care e mereu în căutare de informații noi, se integrează ușor și e deschisă spre schimbare. Este o fire veselă și foarte activă. Motivul pentru care mama ei, Alisa Armaș a înscris-o la dicție a fost îmbogățirea vocabularului, dar și pentru a învața să vorbească fluent, corect și coerent.

Haideți să vedem din interviul de mai jos, dacă cursanta noastră a reușit să-și atingă scopurile propuse.

Dictie.md: Cât de importantă este dicția în activitatea dvs?

Dicția pentru copii este foarte importantă și necesară, deoarece un copil dacă știe să se exprime corect, îl înțeleg mai ușor cei din jur, dar în același timp își pot atinge țelurile propuse.

Dictie.md: Când și cum ați descoperit Dicție.md

Am aflat despre Dicție.md de pe rețelele de socializare. Mai exact, de pe Facebook.
Am văzut performanța copiilor din videourile postate și m-am gândit că ar fi foarte
bine ca și fiica mea să învețe dicție. Am discutat cu soțul și el îndată a telefonat
pentru a afla toate detaliile de înscriere.

Dictie.md: De ce ați ales să vă înscrieți la cursul online de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți?

Am decis să înscriu fata la ea, fiindcă este cea mai bună în acest domeniu.

Dictie.md: După încheierea cursului cu Vera Nastasiu, ați reușit să scăpați de anumite blocaje de comunicare, probleme de emitere a unor sunete sau să corectați anumite probleme în vorbirea dvs. zilnică? Ce s-a schimbat mai exact?

Înainte de curs, Andreea nu putea să-și ducă gândurile până la final, îi era greu să se exprime. Uneori, nu pronunța literele corect, alteori nu termina finalurile de cuvânt. Acum, după curs, mi se pare mult mai încrezută atunci când vorbește și are o pronunție destul de frumoasă. Mi-a plăcut mult și cum s-a descurat atunci când a avut de susținut un discurs public în fața părinților, a fost foarte liberă și plină de curaj. M-am bucurat că nu-i tremurau mâinele ca la alți copii. Am rămas mulțumită de rezultat.

Dictie.md: Cât de exigentă a fost antrenoarea Vera Nastasiu la orele de dicție
și discurs public?

Antrenoarea s-a străduit să se apropie de copil sau mai bine spus să-i devină prieten, pentru a-l încuraja să învețe nu din obligație, dar din plăcere. Totodată, s-a străduit să le explice că ei învață doar pentru binele lor, nu pentru mama sau tata.

Dictie.md: De ce ati recomanda acest curs ?

Aș recomanda acest curs tururor părinților ai căror copii sunt timizi, se tem să iasă să vorbească în fața clasei, de exemplu, nu-și pot exprima gândurile sau au un vocabular sărac. După acest curs, vor vedea cu siguranță rezultate remarcabile.

Mulțumim pentru că ați ales Dicție.md și antrenoarea Vera Nastasiu.
Interviu realizat de echipa Dicție.md