Dicție.md are parte întotdeauna de cursanti silitori, dornici de carte și plini de energie. Din acesta categorie face parte și  Vlad Nicoară, cursantul  nostru, care pe parcursul celor 5 săptămâni de instruiri a dat dovadă de multă ambiție, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

 Pentru mai multe detalii, citiți interviul de mai jos. 

  Dicție.md: Cum ai descoperit dicție.md și de ce ai decis să te înscrii?

 Vlad Nicoară: Am descoperit dicție.md pe Facebook și am decis să mă înscriu cu scopul de a-mi schimba modul de comunicare publică. Să capăt curajul necesar de a vorbi fara frică in fața oamenilor.

 Dicție.md: Cum a fost pentru tine acest curs de dicție și discurs public?

Vlad Nicoară: A fost o schimbare radicală, am început să mă simt mai energic și deja parca si frica a disparut atunci cand vorbesc  în fața a mai multor oameni.

 Dicție.md: Ce ai schimbat în cele cinci săptămâni și ce rezultate ai observat la tine?

Vlad Nicoară: Am început să-mi construiesc discursurile mai ușor, datorită tehnicilor pe care le-am învățat. Sunt mai deschis spre comunicare  și acum pot să țin un discurs fluent în fața cuiva.

 Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu?

 Vlad Nicoară: Foarte pozitivă, energia pe care o posedă te motivează să te dezvolți mai mult și să faci ceva bun în lume.

 Dicție.md: De ce ai recomanda acest curs?

 Vlad Nicoară: Aș recomanda acest curs, fiindcă gândești mai pozitiv, dispare teama de public și astfel te poți exprima mai ușor în viața de zi cu zi și nu numai.

 Interviu realizat de echipa Dicție.md

 Foto: Dicție.md