Timidă și amuzantă. Așa o putem descrie pe Andreea Grosu, micuța care a absolvit cu succes cursurile noastre de dicție pentru copii. Pe lângă pasiunile ei, precum cititul și artele plastice, Andreei îi mai place să-și încânte părinții cu realizări frumoase, fapt pentru care a acceptat provocarea mamei sale, cea de a se înscrie la cursul de dicție cu Vera Nastasiu.

Vă invităm, așadar, să o descoperiți pe Andreea Grosu și să aflați mai multe detalii despre reușitele sale pe parcursul orelor de dicție și discurs public.

Dictie.md: Cât de importantă este dicția în activitatea copilului dvs?

Dicția este extrem de necesară pentru copii, pentru că doar cu ajutorul unei buni comunicări, copilul se va putea integra în societate. Totodată, este foarte important ca de la o vârstă fragedă copilul să învețe să trecă peste frica de a vorbi în fața unei mulțimi. Totodată, este esențial ca de mic să însușească să vorbească limba română corect și frumos.

Dictie.md: Când și cum ați descoperit Dicție.md

Am aflat de la rude.

Dictie.md: De ce ați ales să vă  înscrieți copilul  la cursul online de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți?

Ne-am înscris la cursul Verei Nastasiu, deoarece rudele noastre ne-au recomandat-o ca fiind cea mai bună în arta vorbirii și a discursului public.

Dictie.md: După încheierea cursului cu Vera Nastasiu, a reușit copilul dvs să scăpe de anumite blocaje de comunicare, probleme de emitere a unor sunete sau să corectați anumite probleme în vorbirea dvs. zilnică? Ce s-a schimbat mai exact ?

Am observat schimbări în vorbire ei chiar de la prima lecție cu Vera Nastasiu. Andreea vorbește mult mai frumos și mult mai clar. Acum, mi se pare mie că a prins la curaj, este stăpână pe ceea ce spune, și are un vocabular mult mai vast.

Dictie.md: Cât de exigentă a fost antrenoarea Vera Nastasiu la orele de dicție și discurs public?

Antrenoarea a fost așa cum trebuie să fie un profesor atunci când vrea ca elevul său să obțină succes. Andreea a rămas fascinată de felul cum vorbește antrenoarea, cum explică materia, cum gesticulează, dar și cum se comportă cu copiii.

Dictie.md: De ce ati recomanda acest curs ?

Recomand acest curs pentru toți copii care sunt introvertiți, care au probleme  cu emiterea unor sunete sau care nu-și pot exprima gândurile coerent. Acest curs este o investiție este o investiție în copilul tău pe termen lung a cărui beneficiu îl vezi chiar de la prima lecție pe termen lung a cărui beneficiu îl vezi chiar de la prima lecție.

Vă mulțumim că ați ales Dicție.md și antrenoarea Vera Nastasiu.

Interviu a fost realizat de echipa Dicție.md