Comunicarea cu copii tăi se învață și din cărți. Este un lucru dovedit de specialiștii în domeniu care au ajuns la această concluzie după ce numeroase cărți pentru copii și adulți au avut un impact pozitiv în viața oamenilor. Astăzi, echipa dicție.md îți va prezenta o carte care fără îndoială își va lăsa amprenta asupra copilului tău. O carte care le dezvăluie copiilor și adulților deopotrivă unul dintre secretele cel mai bine pastrate din lume: din ce sunt făcute mamele și care este sursa lor magică de putere, iubire și energie.

Încă nu vă spunem denmirea cărții pentru că întâi de toate o să vă spunem câte ceva despre autoarea acestei cărți,  Ioana Chicet Macoveiciuc, autoarea care scrie din inimă pentru adulți și copii.

Ioana a lucrat aproape doi ani la această carte. A scris şi a rescris textul de mai multe ori pentru ca romanul ei să ajungă la inimile copiilor și este fără îndoială cea mai bună carte pentru copii scrisă de ea și cea mai bună din colecția Unicorn, o colecție cu nume sonore de scriitori și ilustratori din întreaga lume.

Cartea impresionează prin limbajul folosit, redarea emoțiilor și însuși perspectiva povestitorului. Este o carte ce deschide subiecte sensibile şi delicate despre o mamă, despre stările ei multiple, despre dorințele sale, necazurile și moemntele de glorie. E o carte pentru copii în care autoarea le-o arată pe mama într-un fel în care poate n-au văzut-o niciodată: “Vrei sa-ti spun un secret despre mami?”

Dacă copilul tău are vârsta cuprinsă între 2-7 ani, această carte merită să-i fie citită.

Cartea o puteți găsi în rețeaua de magazine elefant.md sau o puteți achiziționa online direct de pe site-ul www.elefant.md

Iar dacă ești absolventul #dictie.md atunci felicitări, vei cumpăra cartea cu 10% reducere.

 

Lectură plăcută!!!