Tatăl lui a fost cel care a insistat să se înscrie la cursul de dicție și a fost cea mai buna decizie. Așa ne-a spus minunatul nostru cursant, David Florea, la finalul celor cinci săptămâni de curs. 

Ce schimbări a observat David în comunicarea sa vă invităm să aflați din interviul de mai jos.

Dicție.md: Cum ai descoperit dicție.md și de ce ai decis să te înscrii?

David Florea: Am descoperit dicție.md pe Facebook, atunci când tata ne trimitea postările doamnei Vera. Tata a insistat să mă înscriu și eu am decis să accept această provocare.

Dicție.md: Cum a fost pentru tine acest curs de dicție și discurs public?

David Florea: A fost unul dintre cele mai interesante cursuri și importante pentru dezvoltarea mea ca personalitate. Cu siguranță voi ține minte cel puțin 70% din informația pe care am obținut-o.

Dicție.md: Ce ai schimbat în cele cinci săptămâni și ce rezultate ai observat la tine?

David Florea: Mi-am îmbunătățit dicția și am înțeles cât de important e să poți vorbi în fața unui public.

Dicție.md:Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu?

David Florea: Doamna Vera Nastasiu este una dintre cele mai bune antrenoare care le-am avut vreodată. A reușit întotdeauna să ne motiveze și să ne spună că suntem cei mai buni și ne-a învățat unul dintre cele mai importante aspecte pentru cariera noastră – discursul public.

Dicție.md: De ce ai recomanda acest curs?

David Florea: Pentru că este cel mai bun curs de dicție posibil. Dacă vă doriți să vorbiți corect, dacă aveți emoții în fața oamenilor, atunci trebuie să veniți la acest curs, în această sală minunată.

Interviu realizat de echipa Dicție.md!

Foto:Dicție.md