Ninelly Popovici este câștigătoarea concursului dicție.md

Ieri, Nelly a fost în sala noastră de curs și și-a ridicat premiul. Ne-a povestit cum a decoperit-o pe Vera Nastasiu și proiectul Dicție.md.

Și anume, fiind studentă la facultatea Comunicare la Universitatea din Suceava, profesoara ei, dna. Evelina Graur le-a vorbit studenților despre ce face Vera Nastasiu la Chișinău. Iar la orele de curs, dna. profesoară le-a arătat mai multe filmulețe video, în care antrenoarea oferă un master-class la dicție.

Pentru Nelly, întâlnirea cu Vera Nastasiu a fost una emoționantă.

Și echipa noastră s-a bucurat mult să știe cât de frumos este apreciată munca noastră.

Lectură plăcută, dragă Nelly!

A doua zi a lunii august pare a fi una cu noroc pentru Ninelly Popovici, care a intrat în posesia “Manualului Femeii de Succes”, de Andra Oolarean, după ce a respectat toate condițiile concursului și a lăsat un comentariu-mască ce a cucerit instantaneu echipa noastră:

“O femeie de succes știe cum să îmbine feminitatea, eleganța și rafinamentul cu disciplina, responsabilitatea și exigența. O femeie de succes va reuși în toate domeniile vieții sale, va ști cum să rămână o fiică, o mamă și o soție atentă, iubitoare, dar și un coordonator bun. O femeie de succes știe că mai are multe de învățat, astfel se va afla într-o continuă dezvoltare personală și profesională. O femeie de succes nu cedează, ea învață din greșeli, iar fiecare zi e o provocare pentru ea.”

Felicitări, dragă Ninelly. Îți dorim lectură plăcută și fie ca această carte să te înalțe pe treptele succesului.

Mulțumim și celorlalți participanți care și-au încercat norocul și care nu au ezitat să-și împartă gândurile lor cu noi.

Vă invităm să vedeți și voi toate mesajele participante.

Amadeus Wk: “O femeie de succes este o femeie care a resimțit în calea sa spre ascensiune povara fiecărei trepte urcate.”

Doinița Procopi: “O femeie de succes este femeia care a dobândit satisfacția personală și a obținut un echilibru între aspirații și împliniri.”

Taniusha Uzdris: “O femeie de succes este o femeie care împletește toate aspectele vieții ei într-o manieră specială, astfel încât acestea să se completeze între ele.”

Mihaela Grubneac: “Succesul pentru femeie presupune să ai o viață foarte activă și ocupată.
Să ai echilibrul între viața personală și viața profesională.
– O femeie de succes își cunoaște adevărata valoare și știe că merită să aibă niște timp doar pentru ea.
– O femeie de succes își setează clar în minte care sunt aspirațiile ei, apoi țintește puțin mai sus de atât. – O femeie de succes face cercetări și este dornică să afle lucruri noi, citește și pune întrebări.
– O femeie de succes înțelege că absolut tot ce face are un efect asupra sănătații sale și înțelege cât de important este să facă din sănătatea ei o prioritate.
– O femeie de succes este independentă financiar.
– O femeie de succes are propriile aspirații și se gândește la metode prin care poate ajunge să le realizeze.
-O femeie de succes zâmbește des.
Ea este fericită pentru reușitele sale, indiferent că sunt lucruri mărunte sau mari.!”

babicenco: “Desteapta Capabila ambitioasa”

natasa.dediu:Femeia de succes este cea independentă, ambițioasă și activă.”

n.bosii: “A fi o femeie de succes înseamnă să primeşti satisfacție din tot ceea ce faci în toate domeniile vieții. O femeie de succes = O femeie împlinită”

danielagrubneac01: “O femeie de succes le zâmbește celor din jur, îi ajută și este bună.
Un citat motivațional rostit de una din cele mai puternica femeie din lume care întruchipează toate aspectele: “Femeile trebuie sa munceasca mai mult pentru a reusi in aceasta lume. Ma enerveaza teribil ca femeile nu primesc aceleasi oportunitati ca si barbati, sau aceeasi bani. Haideti sa fim onesti, banii dau barbatilor puterea sa conduca spectacolul. Le dau puterea sa ne defineasca valorile, sa spuna ca inseamna sa fii sexy si sa discrediteze feminismul. La sfarsitul zilei, modul in care gandesti conteaza. Trebuie sa ne remodelam felul in care ne percepem.” – Beyonce”

lozanolesea: “O femeie de succes este rãzbãtãtoare,puternicã,încrezutã în sine, înfruntã cu uşurinţã toate obstacolele şi desinestãtãtoare.”

babicenco: “Increzuta,fericita,sustinuta si iubita.”

dina_olteanu: “Femeia de succes Este femeia care tinde mereu spre desăvîrșire (spirituală, emoțională,intelectuală,fizica…)”

cristina_schiau: “O femeie de succes își manifestă valorile: gingășie, feminitate, protecție, blândețe, fermitate, curaj. Și o face cu încredere.”

dima.elena.1987: “Să îți atingi scopul cu orice preț.”

_.iuliana_.27: “Să fii o femeie de succes înseamnă să emani încredere în jurul tău,să crezi în propriile forțe,să fii pozitivă și optimistă. Deoarece viața pe care o trăim este exact ceea ce noi ne creăm.”

mekkaela: “Femeia de succes este cea care niciodată nu se oprește să-și atingă obiectivele, nu se dă bătută atunci când întâmpină greutăți, este hotărâtă , sigură pe sine, echilibrată, ambițioasă, organizată . Este femeia care mereu învață ceva și e în dezvoltare continuă, tinde sa se autodepășească , căci întotdeauna este loc pentru mai bine) Este cea care se simte bine cu ea însăși și Creează lucruri frumoase.”

marinacorbu: “O Femeie de Succes este mai mult decit un exemplu al societatii in domeniul profesional 📈. EA este un suflet frumos 💙care ofera lumina prin zimbetul ei, 🌞dragoste prin faptele ei 💞si intelepciune prin atitudinea ei.👀 EA, cucereste si lasa in urma ei 👣o lumea mai frumoasa.”

andreea_.gonta: “Pentru inceput mi-as dori sa mentionez ca succesul NU inseamna doar faima ❗️Adevăratul succes constă în dobândirea satisfacției personale și în obținerea unui echilibru între dorinte și împliniri. Una dintre femeile de succes pe care le-am intalnit este MAMA❤️. Ea este persoana care m-a invatat ca, succesul nu este doar material ci si spiritual. Astfel concluzia mea este ca sa fii o femeie de succes inseamna sa ai in imprejurimi oameni care sa te considere un exemplu de OM, sa fii optimista si mereu sa vezi partea plina a paharului. Sa fii femeie de succes inseamna sa te poti descurca oricare ar fi greutatile prin care treci si sa fii puternica, pentru ca puterea morala pe care o ai te duce de la o femeie, la o femeie de succes. Odata ce te trezesti cu zambetul pe buze si seara te culci avand motive da zambesti poti considera ca succesul deja te-a îbratisat. Astfel am ajuns la concluzia ca Mama mea o femeie de succes❤️! Fiecare femeie defapt este una de succes, iar daca va intrebati cum sa arati asta lumii? Raspunsul e simplu, FITI VOI INSIVA💕 @dictie.md”

liudkahinku: “O femei de succes trebuie sa creada in fortele proprii si să îsi atinga scopurile indiferent de obstacole si cazaturi..💙”

 

 

2019-08-05T08:47:11+02:00august 2nd, 2019|

Comenteaza

error: Conținutul nu poate fi Copiat!