Vera Nastasiu a instruit circa 100 de angajați ai CNAM în domeniul comunicării și relațiilor cu publicul

A împărțit din experiența ei profesională și a recurs la cele mai esențiale aspecte ce țin de imaginea publică. Toate astea au fost integrate într-o sesiune de training livrată de Vera Nastasiu pentru circa 100 de angajați ai Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM).

Timp de o zi, participanții au învățat cum să-și convertească emoțiile negative în stări pozitive, cum să dețină controlul ritmului și tonalității vorbirii, cum să adopte atitudine și să fie stăpâni pe sine în stări tensionante și emoționante și au aflat care sunt cerinţele eticii şi protocolului într-o instituție publică.

Seminarul a fost organizat și coordonat de către doamna Tamara Andrușca, director general CNAM, care a dat dovadă de abnegație și profesionalism pe parcursul carierei sale. Directoarea și-a propus ca prin intermediul acestui curs, să dezvolte consolidarea echipei CNAM și să fortifice astfel capacitățile companiei, apelând la experiența celui mai cotat trainer pe comunicare și discurs public din Republica Moldova, Vera Nastasiu.

„Training-ul de ieri a fost pe cât de interactiv pe atât de efectiv. Or, munca asiduă îți arată calea spre succes. Ieri a fost o zi plină cu de toate în care am dezvăluit fără regret tainele exprimării profesioniste în public. Vreau să mulțumesc doamnei Tamara Andrușca pentru dedicația, devotamentul și valorificarea potențialului angajaților CNAM la justa valoare. M-a bucurat enorm dorința arzătoare a celor peste 100 de oameni CNAM de a crește profesional. I-am încurajat în acest sens și i-am ajutat să-și declanșeze stări de înaltă performanță, să nu le fie frică să preia initiative și să facă în așa fel încât să le fie plăcut de felul în care gândesc și vorbesc. Cu siguranță acest curs le va oferi o dezvoltare profesională armonioasă, corectă și eficientă”, a relatat Vera Nastasiu.

Vera Nastasiu are o experiență de aproximativ 10 ani în domeniul comunicării, livrând training-uri în întreaga țară și cât peste hotare. Este fondatoarea Dicție.md, primului site de profil din țară, care dezvoltă abilități de comunicare. Este jurnalistă și consultant național în comunicare.

 

 

2019-02-15T12:55:27+00:00februarie 15th, 2019|

Comenteaza