Antrenoarea de dicţie, expertă în comunicare publică, fondatoarea Centrului Educaţional „Dicţie.md”, prima autoare de exerciţii de dicţie în ţară, înregistrată oficial de AGEPI, Vera Nastasiu a susținut un training de tehnici și strategii de comunicare publică pentru managerii subdiviziunilor structurale ale Academiei “Ștefan cel Mare”, a Ministerului Afacerilor Interne.  Menirea acestuia a fost consolidarea competenţelor de comunicare în activitatea profesională.

La sfârșitul seminarului, în semn de recunoştinţă şi apreciere pentru consolidarea relaţiilor de colaborare şi buna desfăşurare a trainingului de dezvoltare profesională în domeniul comunicării şi discursului public,  Verei Nastasiu i-a fost decernată Diploma de gratitudine a Academiei „Ştefan cel Mare” a MAI.

La rândul ei, Vera Nastasiu a ținut să mulțumească întregii echipe  MAI pentru implicare și dorință de a dobândi noi cunoștințe.

„​O echipă dinamică, consolidată și foarte dedicată procesului de instruire și perfecționare. Vreau să mulțumesc Dlui. Dinu Ostavciuc, Rector al Academiei Ștefan cel Mare a MAI, pentru dedicația și profesionismul constant de care dă dovadă. Suntem mândri de munca Dvs! Aveți toată aprecierea și respectul nostru”, a scris pe  rețelele de socializare fondatoarea Dicție.md