Dicție.md a avut întotdeauna norocul de a avea cursanți de calitate, oameni minunați și talentați în meseriile lor, oameni care își doresc să evolueze și care ne conving de fiecare dată că sunt dispuși să muncească mult pentru a ajunge cea mai bună versiune a lor. 
Unul dintre acești oameni este și absolventa noastră dragă la Dicție.MD, dna Violeta Chisilița, judecătoarea care își iubește jobul și care muncește mult pentru a obține noi performanțe. De altfel, acestea au și fost calitățile care au adus-o la cursurile noastre de dicție. 
Cum a ajutat-o pe dna judecătoare cele 4 săptămâni de antrenament la dicție cu Vera Nastasiu, aflați din interviul de mai jos. 

Cât de importantă este dicția în activitatea dvs? 

Dicția este importantă nu doar în activitatea mea. Persoana care vorbește incorect și nu își poate exprima gândurile riscă să nu fie apreciată la justa valoare.  În meseria mea abilitatea de a vorbi în public este esențială,  pentru că un judecător trebuie să fie auzit și înțeles.

Pe lângă munca pe care o faceți zi de zi, ce alte activități interesante vă fură timpul? 

Îmi place foarte mult activitatea didactică, și am impresia că aceasta îmi dă tinerețe și  o briză de aer proaspăt. Dedic  aproape tot timpul  meu liber familiei , dar îmbin cu succes interesele și pasiunile lor cu ale mele: călătorim, descoperim locuri interesante, citim, ascultăm muzică bună, privim filme, facem mișcare, admirăm fenomene astronomice.

Cum și când ați descoperit Dicție.md? 

Am admirat oameni care vorbesc coerent și frumos în public, dar care au și o ținută corespunzătoare. Colegii, prietenii mei mi-au spus că o parte din ei sunt pregătiți de Vera Nastasiu. Am căutat pe net informații despre Vera Nastasiu și așa am ajuns la DICȚIE.md

De ce ați ales să vă înscrieți la cursul online de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să fiți aici? 

Dorința de a avea o ținută corectă în timpul discursului în public, necesitatea de a controla emoțiile, de a vorbi corect și de a expune ideile așa ca ele să fie auzite.

După încheierea cursului cu Vera Nastasiu, ați reușit să scăpați de anumite blocaje de comunicare, probleme de emitere a unor sunete sau să corectați careva probleme în vorbirea dvs. zilnică?  Ce s-a schimbat concret?

Am început să fiu atentă la ținuta corectă în timpul discursului, îmi controlez mișcările mâinilor, gesturile, încerc să îmi structurez gândurile și ideile după modelul propus în timpul cursului, sunt atentă la greșelile de pronunțare a unor sunete.

Cât de exigentă a fost antrenoarea Vera Nastasiu orele de dicție și discurs public?

Mai în glumă mai în serios, și-a impus regulile cursului, a fost convingătoare când era vorba despre învățarea și realizarea temelor pentru acasă.

De ce ați recomanda acest curs?

La acest curs am obținut nu doar abilități de comunicare în public, am început să am mai multă încredere în mine și am înțeles că întotdeauna este loc pentru perfecționare. „ Oricine renunţă să înveţe este bătrân, chiar dacă are 20 sau 80 de ani. Oricine continuă să înveţe rămâne tânăr. Cel mai important lucru în viaţă este să-ţi păstrezi propria minte tânără.” Henry Ford